Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudom az exemet le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom az exemet le koptatni szép lassan hogy végre feltünjön neki hogy nem akarok tölle semmit?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 09:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%

Primitív vagy.

Akivel együtt voltál, ahhoz közöd is van. Segíts neki.

(Bár igazi sötét agyúnak nézel ki.)

2022. okt. 8. 10:46
 12/26 A kérdező kommentje:
Miért lenne hozzá közöm?
2022. okt. 8. 10:49
 13/26 anonim ***** válasza:
12%
Minek írogatsz ide puhapucás, ha nincs közöd?
2022. okt. 8. 10:52
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk letiltod?
2022. okt. 8. 11:35
 15/26 anonim ***** válasza:
28%

"Találkozni már hónapok óta nem találkoztunk és hónapokig nem is beszéltünk de most meg keresett"

Te írtad, hogy hónapokig nem keresett...Nem gondolod, hogy Te képzelsz bele sokat? Nagy az ego egy kicsit, ugye? ;)

2022. okt. 8. 13:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Miért képzelnék bele sokat? Ő keresett engem majd közölte hogy még fontos vagyok neki és nem tud elfelejteni.Akkor én képzelek bele sokat? Hát nem hinném.
2022. okt. 8. 13:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#16! Lehetett volna annyi eszed, hogy már akkor megmondod, hogy nincs miben reménykednek, mert te viszont már tovább léptél, van egy új kapcsolatod. Ahogy normális embereknél szokás.

Sajnálom, de szerintem se vagy százas. Nincs hozzá közöd, de azért az tetszik, hogy húzhatod még kicsit az agyát.

2022. okt. 8. 21:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

16

No, ha ez a helyzet, akkor hajrá, itt az alkalom, most mondd el neki egyértelműen a dolgokat.

"...szép lassan hogy végre feltünjön neki hogy nem akarok tölle semmit?"

Tudod, nincs annál gyávább és gusztustalanabb dolog, amikor arra vársz, hogy a másik találja ki, hogy részedről mi a pálya.

2022. okt. 9. 13:09
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

#16 Hát így: figyelj!Én mem akarok már semmit veled kapcsolatban, légy szóves ne írkaljál többet, mert ugysem fogk válaszolni.

Mi ebben a nehéz?

Én már rég letiltottam.volna.

Hacsak nem akarsz tőle te is valamit, de lehet tetszik neked, hogy teper utánad, ezért nem küldted már el a fenébe.

2022. okt. 9. 13:54
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az lenne a legkorrektebb, ha tisztán leírnád neki, hogy hagyjon békén, mert tovább léptél. Az én exem is ezt csinálta, hogy oké, legyünk barátok. Végül nem haraggal váltunk el. Aztán elkezdett a lelkiszemetes ládájának használni fixen és sírt, hogy jajj de visszafordítaná az időt blabla. Én akkor felismertem és elmondtam neki, hogy nincs ilyen. Hagyjon békén. Én akkor már a férjemmel éltem. Akkor tiltogattam, aztán újabb és újabb profilokat regisztrált facebookon, amivel írt. Megtalált viberen, aztán instagramon, gmailemre írogatott stb. Minden létező platformon megjelent 3-4 havonta. Én ugyan egyikre se válaszoltam soha. Aztán tavaly decemberben már terhes voltam és megírtam neki mikor ismét előkerült, hogy terhes vagyok, örökre vége van mindennek köztünk. Fogja fel végre. Azóta békén hagy. Zárd rövidre, ne adj neki reményt, hogy lehet valami.
2022. okt. 9. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!