Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudom az exemet le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom az exemet le koptatni szép lassan hogy végre feltünjön neki hogy nem akarok tölle semmit?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 09:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
82%

Egyre kevesebb cset egyre kevesebb találkozó, semmit ne ossz meg, annyikat mondj csak hogy nem érsz rá, most nem jó, most se jó.

Semmiféle beszélgetes téma ne legyen a kapcsolatrol érzeomekrol ki mit hibazott mit nem, ezekre csak igen aha igen aha, na mennem kell.

2022. okt. 8. 09:59
 2/26 A kérdező kommentje:
Találkozni már hónapok óta nem találkoztunk és hónapokig nem is beszéltünk de most meg keresett bár nem örülök neki eggyatalán..egy-két szavas válaszokat adok.
2022. okt. 8. 10:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki - finoman, de egyértelműen. És azután ne tarts vele semmi kontaktot.
2022. okt. 8. 10:03
 4/26 Noren1989 ***** válasza:
100%

Katival egyetértek.

Illetve tudni kéne, hogy zaklató típus-e...

2022. okt. 8. 10:14
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem zaklat csak érdeklődik hogy mi van velem.Ezzel önmagában nincs gond.Csak nagy valószínűséggel abban reménykedik hogy lehet köztünk valami mert még mindig fontos vagyok neki de nekem már van valakim csak ő ezt nem tudja és nem is akarom hogy meg tudja.
2022. okt. 8. 10:26
 6/26 Noren1989 ***** válasza:
60%

Pedig az lesz a perdöntő, hogy hogy kezeli, hogy már továbbléptél...

Közös ismerős az új fricc?

2022. okt. 8. 10:29
 7/26 anonim ***** válasza:
67%

Jó kis primitív figura lehetsz.

"Exemet lekoptatni".

Milyen kapcsolat volt ez, ha nem tudjátok megbeszélni?

2022. okt. 8. 10:32
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem.de úgy gondolom semmi köze hozzá már és nem tartozok neki magyarázattal.
2022. okt. 8. 10:32
 9/26 anonim ***** válasza:
22%

Azzal tartozol, amit a másik igényel. Nem te határozod meg, hogy mivel "tartozol".

Segíteni kell neki.

2022. okt. 8. 10:37
 10/26 A kérdező kommentje:
Semmi közünk már egymáshoz.Nem az életem része már.Nincs köze hozzá hogy kivel mit csinálok.
2022. okt. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!