Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjek le féltékenységet, ha nem akarok kibékülni?
Szakítok. Illetve szakítottam. Ő nem akar.
Szakítás után 1 nap, vagy 1 hét múlva megtalál a féltékenység érzése, ami egyre jobban elhatalmasodik elviselhetetlenné. Ő ezt kihasználva elkezd manipulálni és kibékülök, aztán megint szakítok. Aztán megint jön a féltekenység.
Egyrészt akaratgyenge vagy, másrészt addig ez így fog menni, amíg végleg meg nem szakítasz vele mindenféle kapcsolatot. Mert az ugye logikus, hogy csak úgy tud manipulálni, hogy kapcsolatot tartasz vele. Akit nem lehet elérni, azt nem is lehet manipulálni.
Ezek a dolgok fejben dőlnek el. Tehát ha benned nincs annyi akaraterő, hogy megszakíts vele minden kapcsolatot, akkor az idők végezetéig kínlódhatsz vele. Nálad valószínűleg akkor fog ez véget érni, ha lesz egy új pasid, aki miatt már nem megy a közeledbe az exed. De mivel ő bántalmazó típus, nem hinném, hogy sokáig megmaradna melletted egy normális pasi.
Neked kellene határozottan eldönteni, hogy mit akarsz és ahhoz tartani is magadat. Ez jó sok embernek sikerül is ebben az országban. Döntés kérdése az egész.
Nem tartok vele kapcsolatot.ő tarr nekem nyitott ajtókat.
Nem bántalmazó egyáltalán.
#3: Szar dolog ha már valaki saját magának is hazudik.... Dr. Csernus szerint ez már a legalja.
"Nem tartok vele kapcsolatot".
Ja nem, persze. Gondolom nincs tiltva, és még találkozol is vele. Tehát TE nem vágod el a kapcsolattartás lehetőségét. TE engeded meg ezeket neki. Akkor NE csodálkozz, hogy ez van.
Akaratgyenge vagy.
Aki ténylegesen be akar fejezni egy kapcsolatot az nem így viselkedik. Tiltás, törlés, zéró kommunikáció, nulla találkozás.
Ha ezt így folytatod ahogy eddig, akkor sosem lesz vége. De nagyon úgy néz ki, hogy neked ez kell, téged ez éltet. Csak akkor nem kell panaszkodni.
Ő nem vágja el! Ő nem akar szakítani.
Szóval ha én tiltom semeddig nem tart feloldanom mikor rámjön az érzés. És kezdődik minden előlről.
Te ezt az egész dolgot rá akarod hárítani, mert neked így könnyebb magad felmenteni.
A DÖNTÉS a te fejedben születik meg. Ezért te vagy felelős. Nem ő!
Régen is szakítottak emberek amikor még nem volt mobiltelefon. Nem egy "tiltástól" várták a csodát. Ők maguk hoztak egy döntést, és ahhoz tartották magukat. Mert volt akaraterejük és képesek voltak konzekvensen kiállni mellette.
Neked a saját érzéseidet kellene megtanulnod kordában tartani, ami sok felnőtt embernek nem megy.
A sportolók például sokkal kitartóbbak, célorientáltabbak ilyen tekintetben. Elhatároznak valamit, és ahhoz tartják magukat.
Tök mindegy hogy "ki van a telefon másik végén" és ő mit csinál. A döntés a te fejedben születik meg, a végrehajtást is neked kellene végigcsinálni, ha lenne akaraterőd, kitartásod. Ez ugyanolyan mint a fogyókúra.
Ha nem megy egyedül, akkor fordulj önismereti trénerhez (coach).
"Neked a saját érzéseidet kellene megtanulnod kordában tartani,"
Dehisz pont ez a kérdés hogyan küzdjem le a féltékenységet!
Privre
Kicsit elgondolkodtatál.
Nem az zavarna valojában ha más nőkkel szexel, hanem HA olyanokkal szexelne akik csak erre vártak, hogy végre szakítsunk végre! Amikor a nőnek valójában nem az a valodi öröme hogy őt megkapja mert tetszik vagy bármi hanem az hogy hehe végre otthagyta azt a kis q.rvát! Egyfajta elégtételt nyújtok másoknak. Ugyanis nem egy nőnek (közös ismerősnek)folyik rá a nyála akiket elutasított rám hivatkozva de éreztetve hogy ha én nem lennék, szívesen állna rendelkezésére.
Kb 3 nőt tudok kapásbol akiknek csak csettintenie kell és már le is sz.pnák azonnal. Amiben az zavar hogy ezek a nők rajtam röhögnének közben hogy ő nyert.
Rivalizáció a háttere csak a féltékenysegemnek.
Azt ugy ha egy vadidegen kedvesaranyost felszedne még el is tudnám viselni, legyenek boldogok.
De azt az égést más ismerős nők előtt akik csak erre vártak, azt ugy nem.
Ezt sosem értettem, én szakítottam vele, de ő nem akar.
Ebbe sajnos túl sok beleszólása nincsen.
A féltékenységgel neked van dolgod, a szakítással meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!