Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, ti ezen nem akadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ezen nem akadnátok ki, de nagyon durván?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel az elmúlt pár hónapban nagyon sokat veszekedtünk. Olyanokat mondott, hogy én egy képzelt nőt szeretek akit rá vetítek ki, és hogy irreális elvárásaim és kéréseim vannak vele szemben, pl mikor befestette a haját, nekem nagyon nem tetszett, és kértem, hogy festéssel vissza, mert nekem a szőke lányok tetszenek. Meg azt mondta, hogy én nem fogadom őt el, hanem számomra tetszővé akarom őt formálni. Többször próbált szakítani, de visszahúztam, mert szeretem őt.

Erre tegnap este hazamentem, és ott vár összepakolt cuccal, hogy ő most megy, ott hagyta nekem a kulcsot, és mint kiderült ő már augusztus végével felmondta a szerződést a bérlőjével, aki szeptember elején ki is költözött.

Ma reggel felmentem hozzá, maradt kulcsom a lakásához, mert egy ideig ott laktunk, és mielőtt vissza adtam neki gyorsan lemásoltattam, mert tudtam, hogy kelleni fog. A kanapéján ült egy pasival a csávón boxer, rajta köntös, látszott, hogy dugtak. Erre teljesen kiakadt, hogy hogyan képzelem, hogy én csak úgy bejöttem az ő lakásába, és hogy vám kulcsom. Közölte, hogy ő 7x akart szakítani, de nem hagytam neki. Egyszer tényleg bezártam a lakásba, mert ideges voltam, de csak 3 óra volt. Majd a pasi is felállt és közölte, hogy takarodjak, és hagyjam békén barátnőm, és konkrétan kitolt az aktón a barom aki megdugta a barátnőmet. Szerintetek ez a viselkedés normális? Nem kellett volna megbeszélnünk ezt az egészet? Ém szeretem őt.

2022. szept. 16. 09:53
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
0%
fenyítésnek nem azt hívják hogy halálravernek valakit... az iskolában is fenyítettek régen.. odasuhintottak stb.. de te mivel nem vagy idiota ezt nyilván tudod. :)
2022. szept. 24. 08:08
 42/53 anonim ***** válasza:
0%

A tény hogy amint felmerül egy nő-férfi gond instant 20-an őrjöngenek és a nő pártját fogják. Nekem ez ciki :/ ekkora egy feminista világot..

Kérdező lehettél volna finomabb, meg kicsit elejébe járhattál volna a dolognak de...egyébként igazat adok neked.. ez nem frankó!

25/f

2022. szept. 24. 08:11
 43/53 anonim ***** válasza:
90%

Kitűnő tanuló voltál Viszont az érzelmi intelligenciad 0

Ezért nincs nod

2022. szept. 24. 08:14
 44/53 anonim ***** válasza:
6%
te viszont érték helyett csak engem szapulsz :D mint valami ősember.. te biztos intelligens vagy :) gratula.. személyeskedsz mint egy 60 éves fidesz szavazó. az anyázás kimaradt... szal kapsz rá egy 3-as alát.
2022. szept. 24. 08:17
 45/53 anonim ***** válasza:
0%
39-es nek igaza van.. durva dolgok folyhatnak ott. Habár az hogy ennyire tudja a témát, elég gyanús.
2022. szept. 24. 08:38
 46/53 anonim ***** válasza:
92%
#40! Aztán mit kéne rajtad tisztelni? Hogy farok van a lábad között?
2022. szept. 24. 09:15
 47/53 anonim ***** válasza:
86%

39 vagyok

Ha olvasol híreket te is olvastad mi történt, történik Iránban

Tényleg gyanús hogy tudom

2022. szept. 24. 10:01
 48/53 anonim ***** válasza:
86%

Én is kitűnő voltam mostanra viszont 46 éves házas 1 gyerekes anya

Baloldali szavazó

Inkább kommunistazzanak le ha lehet valasztani

2022. szept. 24. 10:02
 49/53 anonim ***** válasza:
91%

42

"és a nő pártját fogják. Nekem ez ciki :/ ekkora egy feminista világot.."

Te szerencsétlen IQ gyenge! Nem a nő pártját fogjuk. Miben is? Viszont senkinek nincs joga betörni a másik lakásába titokban másolt kulccsal. Ennek semmi köze afeminizmushoz és semmihez. Ez egyszerűen bűncselekmény.

Te idióta barom! Aki kényszeresen mindenben "feminizmus" lát, ami mellesleg azt jelenti, hogy a férfiaknak nincsenek többletjogaik. Szóval ha te nem vagy feminista, akkor egy hímsoviniszta barom vagy. Na zért sincs nőd.

2022. szept. 24. 14:18
 50/53 anonim ***** válasza:
91%

"A tény hogy amint felmerül egy nő-férfi "

EZ nem nő-férfi gond, hanem a kérdező minimum 2x bűncselekményt követett el.

1. Személyes szabadság korlátozása

2. Idegen lakásba való betörés.

2022. szept. 24. 14:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!