Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Férfiak, ti ezen nem akadnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ezen nem akadnátok ki, de nagyon durván?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel az elmúlt pár hónapban nagyon sokat veszekedtünk. Olyanokat mondott, hogy én egy képzelt nőt szeretek akit rá vetítek ki, és hogy irreális elvárásaim és kéréseim vannak vele szemben, pl mikor befestette a haját, nekem nagyon nem tetszett, és kértem, hogy festéssel vissza, mert nekem a szőke lányok tetszenek. Meg azt mondta, hogy én nem fogadom őt el, hanem számomra tetszővé akarom őt formálni. Többször próbált szakítani, de visszahúztam, mert szeretem őt.

Erre tegnap este hazamentem, és ott vár összepakolt cuccal, hogy ő most megy, ott hagyta nekem a kulcsot, és mint kiderült ő már augusztus végével felmondta a szerződést a bérlőjével, aki szeptember elején ki is költözött.

Ma reggel felmentem hozzá, maradt kulcsom a lakásához, mert egy ideig ott laktunk, és mielőtt vissza adtam neki gyorsan lemásoltattam, mert tudtam, hogy kelleni fog. A kanapéján ült egy pasival a csávón boxer, rajta köntös, látszott, hogy dugtak. Erre teljesen kiakadt, hogy hogyan képzelem, hogy én csak úgy bejöttem az ő lakásába, és hogy vám kulcsom. Közölte, hogy ő 7x akart szakítani, de nem hagytam neki. Egyszer tényleg bezártam a lakásba, mert ideges voltam, de csak 3 óra volt. Majd a pasi is felállt és közölte, hogy takarodjak, és hagyjam békén barátnőm, és konkrétan kitolt az aktón a barom aki megdugta a barátnőmet. Szerintetek ez a viselkedés normális? Nem kellett volna megbeszélnünk ezt az egészet? Ém szeretem őt.

2022. szept. 16. 09:53
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
96%
Egész biztosan kiakadnék azon, ha valaki bejönne az ajtón kulccsal úgy, hogy a csajom nem adott neki kulcsot. Én nem kitoltalak volna, hanem lett volna egy jó kis 8 napon túl gyógyulód. Aztán mehettél volna a rendőrségre is. Biztos élvezettel hallgatták volna, hogy lemásoltad az exed kulcsát a tudta nélkül és bemész a lakásba. Te egy pszichopata vagy.
2022. szept. 16. 10:10
 12/53 anonim ***** válasza:
95%

"Egyszer tényleg bezártam a lakásba, mert ideges voltam, de csak 3 óra volt."

Na akkor dobtalak volna ki végleg plusz fel is jelentetteéek volna.

2022. szept. 16. 10:22
 13/53 anonim ***** válasza:
93%
De, én nagyon durván kiakadnék, ha a barátnőm exe csak úgy beosonna a lakásba, mialatt mi épp szerelmeskedünk. Biztos, hogy segítenék a barátnőmnek megtenni a feljelentést az ellen a barom ellen.
2022. szept. 16. 10:25
 14/53 anonim ***** válasza:
96%
Nem a barátnőd, hanem exed, így semmi közöd hozzá mit csinál és kivel ismerkedik. Szakítás után bementél az otthonába, ami birtokháborítás és büntetendő.
2022. szept. 16. 10:30
 15/53 anonim ***** válasza:
94%
Kár, hogy a boxeres pali nem csattogtatott meg kicsit...
2022. szept. 16. 10:33
 16/53 anonim ***** válasza:
94%
Jézusom, te nem vagy normális! Örülj neki, hogy nem hívtak rád rendőröket! Nem a barátnőd, szakított veled, amiket te csináltál vele (bezárás, kulcsmásolás, betörés), az mind büntethető. Szállj le róla, és kezeltesd magadat, mert igaza van! Abban az egyben tévedett, hogy nem hamarabb szabadult meg tőled!
2022. szept. 16. 10:42
 17/53 anonim ***** válasza:
93%

Ha ezt csak a magad szórakoztatására találtad ki, akkor nem vagy teljesen tehetségtelen. Írj hozzá pörgős párbeszédeket, csattanós folytatást, kerekítsd novellává.

Ha viszont nem kamu, akkor ritka nagy gyökér vagy.

2022. szept. 16. 10:44
 18/53 anonim ***** válasza:
93%
Nettó pszichopata vagy, drága barátom. Az ilyen -bezártam 3 órára, mert dühös voltam-ért az összes fogadat kivertem volna az exed helyében. Fordulj szakemberhez!
2022. szept. 16. 10:57
 19/53 anonim ***** válasza:
94%

Fordítsuk meg a kérdést.

Ha kiszeretsz a barátnődből, kirakod a lakásododból, ő pedig rád törne miközben te az új barátnőddel töltenéd az estét, mi lenne a véleményed?

2022. szept. 16. 11:34
 20/53 anonim ***** válasza:
94%

Itt egyedül te nem vagy normális. Be kéne zárni. Igazságügyi orvos szakértőtől függően börtönbe, vagy elmegyógyintézetbe.

Ja, és nincs barátnőd, csak szólok.

2022. szept. 16. 11:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!