Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti ezen nem akadnátok ki, de nagyon durván?
A barátnőmmel az elmúlt pár hónapban nagyon sokat veszekedtünk. Olyanokat mondott, hogy én egy képzelt nőt szeretek akit rá vetítek ki, és hogy irreális elvárásaim és kéréseim vannak vele szemben, pl mikor befestette a haját, nekem nagyon nem tetszett, és kértem, hogy festéssel vissza, mert nekem a szőke lányok tetszenek. Meg azt mondta, hogy én nem fogadom őt el, hanem számomra tetszővé akarom őt formálni. Többször próbált szakítani, de visszahúztam, mert szeretem őt.
Erre tegnap este hazamentem, és ott vár összepakolt cuccal, hogy ő most megy, ott hagyta nekem a kulcsot, és mint kiderült ő már augusztus végével felmondta a szerződést a bérlőjével, aki szeptember elején ki is költözött.
Ma reggel felmentem hozzá, maradt kulcsom a lakásához, mert egy ideig ott laktunk, és mielőtt vissza adtam neki gyorsan lemásoltattam, mert tudtam, hogy kelleni fog. A kanapéján ült egy pasival a csávón boxer, rajta köntös, látszott, hogy dugtak. Erre teljesen kiakadt, hogy hogyan képzelem, hogy én csak úgy bejöttem az ő lakásába, és hogy vám kulcsom. Közölte, hogy ő 7x akart szakítani, de nem hagytam neki. Egyszer tényleg bezártam a lakásba, mert ideges voltam, de csak 3 óra volt. Majd a pasi is felállt és közölte, hogy takarodjak, és hagyjam békén barátnőm, és konkrétan kitolt az aktón a barom aki megdugta a barátnőmet. Szerintetek ez a viselkedés normális? Nem kellett volna megbeszélnünk ezt az egészet? Ém szeretem őt.
Te zakkantál meg. Lemásolod a kulcsát és bemész a lakásába? Szakított veled, közöd, hogy hány hapsi ül az ágyán boxerban?
Nem a te barátnődet dugta meg, hanem a sajátját. Neked már nincs barátnőd. Ifjú hölgyek érdekében remélem, nem is lesz. Majd őket se engeded szakítani meg bezárod a lakásba, "csak" 3 órára, mert ideges vagy.
Kezeltesd magad. A következő remélem feljelent.
Nem, nem ő zakkant meg.
Egyelőre amit csináltál, az többszörösen is bűncselekmény. Bezárod a lakásba? Ez alsó hangon is személyi szabadság korlátozása, de jogilag még emberrablásnak is elmegy. Titokban lemásolod a kulcsát, és önkényesen bemész a lakására? Ez minimum magánlaksértés. De simán elmenne zaklatásnak is.
Nem, nem az új pasija a barom, hanem te vagy az. Az ilyennek börtönben lenne a helye.
Én se festetném át a hajamat más színűre a párom kedvéért. Mondjuk nálunk ez nem is merül fel, mert ő nem úgy tekint rám, hogy a hajammal (meg bármelyik másik testrészemmel) van együtt, hanem velem mint emberrel.
Fiúk, nem oké, ha a párotok testét formálni akarjátok, csak azért, hogy nektek jobb legyen! Az az ő teste könyörgöm, hagy döntsön már legalább arról ő egyedül!
Kezdjük azzal, hogy akit szeretsz, nem korlatozod a szabadságában, vagyis nem zárod be a lakásba. Én a csaj helyében már akkor kipenderítettelek volna.
Azert, mert te a szokeket szereted és atfestette a haját, nem kötelezheted arra, hogy festesse vissza.
Abszurd, hogy lemásolod a kulcsát, és csak úgy beallitasz, mikor egyértelműen közölte veled, hogy nem akar tőled semmit.
Itt veled van baj, nem is kicsi .
Örülj, hogy nem jelentett fel és mostmar hagyd békén!!
Az ilyen értetlen, uralkodó rohadekokbol lesznek a gyilkosok, akik megolik, megeroszakoljak azt aki szakított velük.
Krva gyorsan szallj le arról a lányról és nagyon messziről kerüld el!!!! Ellenkező esetben remélem szetverik a fejed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!