Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a fene van a férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene van a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mi ez a sok szakítás? Majdnem magamra is ismerek a kérdésekben vagy kommentben. Mi is tegnap szakítottunk, és azt mondta, nem önmaga ebben a kapcsolatban, de hozzá tette hogy nem színész, nem volt az, csak nem önmaga. Kérdeztem miben nem, azt mondta nem tudja, csak valami nem jó. Persze volt olyan rész mikor állította hogy nem tudja megjátszani magát, azt sem tudja hogy kell, és mennyi ilyen ember van. Ezt én nem tudom összetenni. Éreztem hogy valami sántít, de őszintén nem válaszolt, mikor kérdeztem régen, hogy mi a baj. Felbosszant hogy nem hiteles, amit a száján kiejt az nincs úgy ezek szerint. Egyik problémájáról sem beszélt egy büdös szót se, csak szakított, és kérte, hogy ne haragudjak rá. Először nagyon szomorú voltam és dühös, hogy egy felnőtt ember aki már sokmindent megélt, hogy nem kommunikál nyíltan. Nem voltam vele soha agresszív, nem támadtam soha semmiért. Azt vettem észre, hogy amikor látta rajtam hogy nagyon rosszul vagyok lelkileg, akkor érezte magát jobban, így megfordult bennem egy érzés, hogy tulajdonképpen lehetek én neki hálás is azért hogy nem húzta az időmet, boldogabb lettem, jobb kedvű, ő meg sírva fakadt, ölelni akart, meg akart csókolni. Kérdeztem tőle, hogy ezt most minek? Ha én kimondom a szakítást, akkor az azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem érek hozzá, nem adok puszit csókot, nem szexelek a másikkal. Utána meg jött a szöveg, hogy ő úgy érzi, mégsem tud elengedni engem. Erre csak annyit tudtam felelni, hogy elég határozottnak látszottál, mint aki tudja mit akar, akkor miért táncolnál vissza? Nem ő az egyedüli pasi aki eljátsza már ezt, hogy nem kommunikál semmit aztán fogja magát és kilép, én meg erőlködtem feleslegesen. Miért csinálják ezt?
2022. szept. 12. 05:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
11%
Lehet mdghíztál és az a probléma
2022. szept. 12. 10:54
 22/24 anonim ***** válasza:
31%

"szerinted bevesszük, hogy nincs közöd az eltűnéséhez???"

Haha, akkor tudnád, hogy hol van és mi van vele :) De így...

2022. szept. 12. 11:36
 23/24 anonim ***** válasza:
78%

Azért van ez mert a legtöbbjük 30 éves korára ki van égve, és mikor összejönnek valakivel akkor hirtelen minden jó, mindent meg kell becsülni, érzelmet kell kimutatni, ennek épphogy eleget tudnak tenni egy időszakig (behódolós időszak) de miután minden megszokottá válik ugyanúgy előjön ez a kiégés, nem tud tovább úgy viselkedni mint akivel minden tökéletes mert nem érzi önmagának magát. Tehát kiderül a nő számára is, hogy az egész annak szólt, hogy a nőt megszerezze, de azon kívűl nem tud felmutatni semmit amivel meg tudná tartani.

Ezért mennek szét ilyen könnyen.

"Nem önmaguk.." Inkább jobb lenne ha mindenki inkább önmagába nézne, és bevallaná önmagának, hogy van amikor párkapcsolatra képtelen.. nem értem miért kell mindenáron valakit befűzni hamis dolgokkal, persze hogy meg sem tudják tartani a párjukat, mert az egész egy illúzió.

Előbb akarnak megfelelni a felszínnek hogy legyen párjuk, különben nem érnek semmit, pedig ehelyett foglalkozhatnának egy kis önismerettel.

2022. szept. 12. 15:10
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, akkor mivel magyarázod, hogy utána működött mással, és előtte is működött mással?:) Amúgy 20 éves voltam a legnehezebb "túlszeretős" kapcsolatomnál, amiről írtam, amikor úgy éreztem megfulladok, de egy évig ment a szenvedés, és ezaz, nem voltam önmagam mellette. Nem az volt a gond, hogy gratulált, hanem hogy mindenhol ott volt egyből, mindent meg kellett(külső belső kényszer) osztanom és annyi részem volt nála, tudott a barátaimról, mikor kivel találkozom, mikor hogy érzem magam.. úgy éreztem nekem nem marad semmi magamból, és megfulladok.

Mással könnyebb volt sokkal, de tényleg nem ez volt az egyetlen ilyen kapcsolatom. Mindegyik kicsit más volt, de nem szeretem, ha túlszeretnek, túlságosan jelen vannak az életem minden percében. Kell, hogy néha ne kérdezze meg mit gondolok, hol voltam, mit csináltam, hogy érzem magam, hogy néha legyek egyedül is, hogy lehessen én magam is(nem csak fizikailag). Amúgy most vagyok 30, és nem, most sem úgy megy, hogy bárki jó, semmi sem változott ahhoz képest, mikor még 20 voltam. Saját sikerek, saját tapasztalatok, hogy ne érezzem azt, hogy minden, ami én vagyok, az közös és megosztani való. Nem tudom jobban körülírni, van, akivel működik, van akivel nem működik, annak ellenére, hogy nem ismerem fel rendesen, mi is más.

2022. szept. 12. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!