Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi járna a fejetekben vagy jutna eszetekbe ha az exeteket egy nálatok jóval idősebb férfival, férfiakkal latnatok?
Figyelt kérdés
A társaságban amiben volt 40+os férfiak voltak. Az exem 30 lesz. Én 31 vagyok. A normális válaszokat előre köszönöm, a többi idióta, bunkó, kotozkodo kérdésre nem tartok igényt! Lapozz!2022. jan. 9. 12:06
1/11 anonim válasza:
Semmi, azt csinál amit akar.
Nem érdekel kivel van, hacsak friss meg a szakítás, és nem léptem túl rajta.
2/11 anonim válasza:
Tíz év belefér. 20 már nem.
Amúhy meg nem érdekelne hogy kivel talál boldogságra.
Főleg az nem hogy hány évessel.
3/11 anonim válasza:
Semmit, mivel ex nincs közöm hozzá.
4/11 anonim válasza:
Vénemberszex... Képzeld el hogy neked kéne megdugnod ilyen idős nőket. Lelankadtál mi? Na neki is hasonló érzés, örülj hogy megszopatja az élet.
6/11 anonim válasza:
Hát azért sok 40es pasi mellett elbujhat sok 20on 30as pasi.
Igazából ex, ergo semmi közöd hozzá.
Én 30 leszek, párom 45...tökéletesen működik.
Exem 32, vajon mit szól? 🤔 Jaa a kutyát nem érdekli.
N
7/11 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így van!!!
Némelyik 20-30 as pasi igénytelen és el van hizva. Koszi
2022. jan. 9. 12:38
9/11 anonim válasza:
A legedzetlenebb 30 as is jobban néz ki mint egy 50+ , azért valljuk be kevés olyan férfi van aki 40 felett karban tartja még magát, azt szokták mondani a kivétel nem változtat az átlagon. Ha valaki 10+ évvel fiatalabb csinos nőt tud felszedni azt tisztelem ,ha persze tudom önmagáért van vele a nő , nem pedig érdekből.. Sok nőnek nem lenne miből ruházkodnia sem ha egyedül kellene albérletben élnie.
10/11 anonim válasza:
Ez a 20 évesek elbújhatnak mellette ugyanannyira igaz, hogy sok 40-es nő mellett elbújhatnak a 20-as nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!