Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van a férfiakkal?
Csatlakozom harmadiknak gyorsan.
Minden rendben. Jól érzi magát. Mondja is, de látszik, érződik.
Aztán nem önmaga szöveg. Ugyanígy a visszakozás. Nekem azt mondta a lány az ezt követő hónapok során, hogy másnak.érezte magát, még sem tudott más lenni. Hiába volt jól, más milyen akart volna inkább lenni, csak megszokásból nem ment neki.
Aztán, hogy hát érezte, hogy amúgy nincs baj, se velem se a kapcsoolattal.
Szóval azt raktam össze, hogy engem és a kapcsolatot akar, csak még inkább önmaga akar lenni, aki változik, de nem tudja, hogy kapcsolaton belül hogy változzon, ezért kellemetlen neki, és nem megy velem, de visszakozik, mert persze szeret, és akar engem, csak így nem tudja megszokni az újabb önmagát.
Ja a kérdés férfiakra szólt.
Hát velem nők csinálták ezt eddig, de csak mert férfit nehezen találok társnak, sok szánalmas, vagy hetero.
Elmúlt a szerelmes köd szerintem.
Nálunk ez van. Megváltozott ésbnéha olyan mintha vmi haverommal beszélnék, nem is a párommal.
Ugyanolyan kedves stb de vmi üres lett az egészben.
Én nem tudom hogy lehet így kiábrándulni, hogy egy ponton tul nem ugy érzik magukat, hogy a párjukkal vannak, hanem csak egy nővel.
A legtöbb férfinak, aki nincs tisztában magával, kell a folyamatos langolas a kapcsolatban. Tekerni akarnak, összeveszni és kibékülni, kell a drama, mert attól izgalmas, attól heves. Ha van egy olyan kapcsolatuk, ami nyugis és kiegyensúlyozott, azt nem tudjak kezelni, ilyenkor jön a duma, hogy valami nem jó, de nem tudjak megindokolni. Velem is már kétszer volt ilyen, otthagytak, mert normális voltam, de nekik nem volt elég izgalmas a kapcsolat.
Az érzelmileg felnőtt férfiak tudjak, hogy nem ettől jó egy kapcsolat, csak hat ugye ilyet nehéz találni.
Amit irtam, az viszont a férfiak és a nők nagy részére is sajnos igaz.
Plusz tényleg, mi van a regényekben és filmekben? Első látásra szerelem, ha vita van,azt nem beszélik meg, hanem szakítanak, aztán újra összejönnek,mintha mi sem történt volna, egy heves csokkal vagy szexszel, aztán el van intézve minden konfliktus…
24N
Nekem is sok ilyen volt hogy csak kizárolag nyugis jó kapcsolatban csalnak hagynak el amikor minden klappol köztünk.
Ahol mennek a drámák, teperni kell akkor meg kitartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!