Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a fene van a férfiakkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fene van a férfiakkal?

Figyelt kérdés
Mi ez a sok szakítás? Majdnem magamra is ismerek a kérdésekben vagy kommentben. Mi is tegnap szakítottunk, és azt mondta, nem önmaga ebben a kapcsolatban, de hozzá tette hogy nem színész, nem volt az, csak nem önmaga. Kérdeztem miben nem, azt mondta nem tudja, csak valami nem jó. Persze volt olyan rész mikor állította hogy nem tudja megjátszani magát, azt sem tudja hogy kell, és mennyi ilyen ember van. Ezt én nem tudom összetenni. Éreztem hogy valami sántít, de őszintén nem válaszolt, mikor kérdeztem régen, hogy mi a baj. Felbosszant hogy nem hiteles, amit a száján kiejt az nincs úgy ezek szerint. Egyik problémájáról sem beszélt egy büdös szót se, csak szakított, és kérte, hogy ne haragudjak rá. Először nagyon szomorú voltam és dühös, hogy egy felnőtt ember aki már sokmindent megélt, hogy nem kommunikál nyíltan. Nem voltam vele soha agresszív, nem támadtam soha semmiért. Azt vettem észre, hogy amikor látta rajtam hogy nagyon rosszul vagyok lelkileg, akkor érezte magát jobban, így megfordult bennem egy érzés, hogy tulajdonképpen lehetek én neki hálás is azért hogy nem húzta az időmet, boldogabb lettem, jobb kedvű, ő meg sírva fakadt, ölelni akart, meg akart csókolni. Kérdeztem tőle, hogy ezt most minek? Ha én kimondom a szakítást, akkor az azt jelenti, hogy onnantól kezdve nem érek hozzá, nem adok puszit csókot, nem szexelek a másikkal. Utána meg jött a szöveg, hogy ő úgy érzi, mégsem tud elengedni engem. Erre csak annyit tudtam felelni, hogy elég határozottnak látszottál, mint aki tudja mit akar, akkor miért táncolnál vissza? Nem ő az egyedüli pasi aki eljátsza már ezt, hogy nem kommunikál semmit aztán fogja magát és kilép, én meg erőlködtem feleslegesen. Miért csinálják ezt?
2022. szept. 12. 05:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de egy hasonló szakítást éltem át én is az idén. Minden jó volt aztán hirtelen visszakozott. Nem tudom hová tenni még mindig.
2022. szept. 12. 05:50
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom harmadiknak gyorsan.

Minden rendben. Jól érzi magát. Mondja is, de látszik, érződik.

Aztán nem önmaga szöveg. Ugyanígy a visszakozás. Nekem azt mondta a lány az ezt követő hónapok során, hogy másnak.érezte magát, még sem tudott más lenni. Hiába volt jól, más milyen akart volna inkább lenni, csak megszokásból nem ment neki.

Aztán, hogy hát érezte, hogy amúgy nincs baj, se velem se a kapcsoolattal.

Szóval azt raktam össze, hogy engem és a kapcsolatot akar, csak még inkább önmaga akar lenni, aki változik, de nem tudja, hogy kapcsolaton belül hogy változzon, ezért kellemetlen neki, és nem megy velem, de visszakozik, mert persze szeret, és akar engem, csak így nem tudja megszokni az újabb önmagát.

2022. szept. 12. 06:11
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

Ja a kérdés férfiakra szólt.

Hát velem nők csinálták ezt eddig, de csak mert férfit nehezen találok társnak, sok szánalmas, vagy hetero.

2022. szept. 12. 06:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért 3-as , te meleg vagy ?
2022. szept. 12. 06:19
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Elmúlt a szerelmes köd szerintem.

Nálunk ez van. Megváltozott ésbnéha olyan mintha vmi haverommal beszélnék, nem is a párommal.

Ugyanolyan kedves stb de vmi üres lett az egészben.

Én nem tudom hogy lehet így kiábrándulni, hogy egy ponton tul nem ugy érzik magukat, hogy a párjukkal vannak, hanem csak egy nővel.

2022. szept. 12. 06:31
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A nők sem különbek, csak ők máshogyan verik ki nagydobra a dolgokat.
2022. szept. 12. 07:04
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb férfinak, aki nincs tisztában magával, kell a folyamatos langolas a kapcsolatban. Tekerni akarnak, összeveszni és kibékülni, kell a drama, mert attól izgalmas, attól heves. Ha van egy olyan kapcsolatuk, ami nyugis és kiegyensúlyozott, azt nem tudjak kezelni, ilyenkor jön a duma, hogy valami nem jó, de nem tudjak megindokolni. Velem is már kétszer volt ilyen, otthagytak, mert normális voltam, de nekik nem volt elég izgalmas a kapcsolat.

Az érzelmileg felnőtt férfiak tudjak, hogy nem ettől jó egy kapcsolat, csak hat ugye ilyet nehéz találni.

Amit irtam, az viszont a férfiak és a nők nagy részére is sajnos igaz.

Plusz tényleg, mi van a regényekben és filmekben? Első látásra szerelem, ha vita van,azt nem beszélik meg, hanem szakítanak, aztán újra összejönnek,mintha mi sem történt volna, egy heves csokkal vagy szexszel, aztán el van intézve minden konfliktus…

24N

2022. szept. 12. 07:13
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok ilyen volt hogy csak kizárolag nyugis jó kapcsolatban csalnak hagynak el amikor minden klappol köztünk.

Ahol mennek a drámák, teperni kell akkor meg kitartanak.

2022. szept. 12. 07:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szakításnál sokszor nem a valós indokot mondják, csak valami kamut, ami nem annyira bántó. Valójában csak ők maguk tudják, miért szakítanak, te meg persze agyalsz rajta ilyenkor. Teljesen mindegy az oka, szakított, kész, így döntött, el kell engedni. Sajnos az emberek manapság már lazán állnak az egészhez és az első gondnál szállnak a következő virágra.
2022. szept. 12. 07:37
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
#7 ez így igaz. Csak nézzen ki jól a nő és akkor bármennyi toxikusságot elviselnek. Ha nem 10/10-es, akkor meg az első gondnál keresnek mást. Amúgy amíg érzelmileg éretlenebb voltam, nekem is azok a pasik kellettek, akik elérhetetlenek voltak, mert ez volt az izgalmas. A 10. csalódás után viszont megtanultam értékelni az egészséges kapcsolatokat. A pasik többsége ezt a szintet 30 felett éri el, ha egyáltalán elérik🤣
2022. szept. 12. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!