Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit csinálnátok valakivel aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok valakivel aki tönkre tette az életeteket?

Figyelt kérdés
Ráalapoztam vagyis vele mindent. Kihasznált, földbetiport, szó szerint földönfutóvá tett. Jelenleg nincs miért élnem se. Hatalmas nagy bosszúvágy van bennem, ennyire nem rendezett el még senki. Én folyton csak jót akartam neki de ő az istenért se akart semmit se csak önző módón Ő és Ő. Életembe nem éreztem ekkora haragot nő iránt. Ha egy férfi lenne biztos szétverném a képét. Egyszerűen ezt nem bírom lenyelni. Mi a francot csináljak? Nem csalódott vagyok hanem dühös. És megtanultam hogy az élet SEMMIT nem rendez nem szolgáltat igazságot. Ekkora érzelmi zsarolás felér egy erőszakkal. Kedves Nők ugye csak ti lehettek áldozatok? ..

2022. aug. 29. 01:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%
Onkent es dalolva vettel reszt ebben a kapcsolatban, amig tartott. Az, hogy o hogyan viselkedett, arrol megvan mindenkinek a velemenye, jo esellyel egyezik a tieddel. De ez a biznisz nem jott volna letre, ha nem lettel volna TE. A sajat donteseidert miert nem hibaztatod magad? Bar mostanaban tenyleg divat, hogy az aldozat nem tehet semmirol, de a legtobbszor ez nem allja meg a helyet. Itt te voltal az aldozat, es bizony komoly felelosseged van benne, hogy idaig fajult a dolog. Ha idoben kilepsz, akkor most nem egy roncs lennel. A vegere egy jo tanacs. Ferfi vagy, a ferfiak pedig felkelnek a padlorol, akarhanyszor is utik le oket. Barmikor ujra lehet kezdeni a nullarol, mert amit korabban elertel, ahhoz a kepessegeid most is adottak. Szedd ossze magad, es csinald meg ujra. Magadert pedig sokkal jobban allj ki.
2022. aug. 29. 13:12
 22/28 anonim ***** válasza:
93%

Tehát már ki tudja mióta kihasznált, nyíltan nem érdekelte, hogy tegyen bármit is, te ezt észre is vetted, többször is mondtad, hogy mi a gondod, de te benne maradtál a kapcsolatban? Mégis miért?

Azért nem akart javítani a kapcsolatotokon, mert teljes mértékben leszarta végig és nyíltan kihasznált, még csak nem is próbálkozott ezek szerint, amiről lényegében tudtál végig, csak valahogy nem dolgoztad fel az infókat, hogy mi folyik körülötted. Csak te akartad helyre hozni, javítani, ő nem, gondolom ő meg a végsőkig kihasználta, mert te semmiért nem akartál szakítani, simán benne akartál maradni a kapcsolatban úgy is, hogy szarul bánik veled.

Valóban bunkó a csaj, erre nincs mentség, de neked komoly önvizsgálatot kell tartanod, rég szakítani kellett volna vele. Naív is voltál, hogy azt hitted érdekled őt, vannak még bőven ilyen önző, nárcisz emberek, de ezeket baromira nem érdekli a szenvedésed, neked kell őket kerülni. Gondolom a csaj is vígan van most.

2022. aug. 29. 13:35
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha gondolod leírhatod az egészet:)
2022. aug. 30. 08:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szívesen meghallgatnám a másik fél történetét is. ;-) Sokszor az ilyen, és ehhez hasonló helyzetekben a két fél teljesen másképp mesélni el a történteket, az objektív igazság meg áltlaában valahol a kettő között van.
2022. aug. 30. 09:08
 25/28 A kérdező kommentje:

Nyílván a kapcsolatba mindkét fél hibázik. Én is Ő is. Én a tehetetlenség miatt hisztis lettem, meg úgy éreztem amit adok az nincs értékelve. Én inkább helyette elvégeztem dolgokat vagy próbáltam figyelni rá mibe kell segítség neki. És sose mert közösködni semmibe se vagy racionálisan menni dolgok irányába.

Az az egészbe a durva hogy amikor egymásra voltunk utalva simán mentek a dolgok és javultak is. Sokat sérültem már a múltba kapcsolatokba, amiknek a vége mindig ez lett ( csak akkor fusztráció és felismerés még nem volt) később lett a tehetetlenség miatt.

2022. okt. 16. 15:01
 26/28 A kérdező kommentje:

És az egészbe a legrosszabb hogy egy értelmes közös lezárás se lett ebből. Sokan figyelmeztettek hogy ebbe tönkre fogok menni. Nem is a szeretet volt viszonzatlan szerintem hanem a törődés. Legtöbbet barátaink közös barátaink segítenek nekem jelenleg. Nyílván ők pártatlanok. Igen valószínűleg én kúrtam el a hisztimmel és fusztrációmmal a dolgokat mert amikor szerettem volna valamit addig ütköztem falakba míg ez nem lett a vége. Néha meg alapból lobbanékony voltam.. most levagyok nyugodva azt vettem észre magamon de ez nem javítja a helyzetet hogy szarul vagyok és hiányolom őt.

De leírok egy konkrét eseményt: felhőszakadás érkezik még lehet jégesővel is. Ő nézi hogy milyen szép.Egyre közelebb jön a vihar szólok neki hogy menjünk. Várok semmi. Ezt eljátszuk 3x nem hallgat rám. Akkor én odarohanok a kocsihoz beszállok és szitkozódok. Egy idő után jön ő is az utolsó pillanatba. Nyílván nem az én bajom hogy megázok e vagy sem de féltettem is és értitek. Le van szarva a kívánságom hogy menjünk szépen szólva. Ez egy nagyon pici apróság nyílván voltak ehhez hasonló és durvább esetek. Amikor megvan beszélve időpont és rohanni kell utolsó pillanatba mert ő még ezt csinál azt csinál. Eleinte vitáztam ezen vele később inkább kint megvártam mikor jön. De a végeredmény az nekem már az ideges gyomor görcsös állapot volt és mivel ideges voltam fusztrált így neki is ez lett.

2022. okt. 16. 15:22
 27/28 anonim ***** válasza:
"az ideges gyomor görcsös állapot", a tehetetlenség, a gyomorgörcs mutatta, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Sajnálom, hogy így jártál. Máskor ne maradj bent a rosszban.
2022. okt. 18. 19:03
 28/28 anonim ***** válasza:

Van azóta is benned bosszúvágy Kérdező? Sikerült hajlékot találnod?

Szüleid már nem élnek egyáltalán? Esetleg az alkohol rabjává váltál már? Kábítószer? Anyagilag sikerült rendezned az életed? Van munkahelyed?

Hány éves vagy? Esetleg új párkapcsolat alakult?

2023. ápr. 13. 04:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!