Gyári munkások! Nektek mennyi pénzre lenne szükségetek ahhoz hogy megváltoztassátok az életeteket úgy hogy többé ne kelljen gyárban dolgoznotok? És hogy csinálnátok ha meg lenne a pénz, illetve mit?
Nem vagyok gyári munkás, de úgy minimum 150-200 millióra lenne szükségem ahhoz, hogy azt államkötvénybe fektetve, úgy havi 250-300 ezer forintot keressek a dolgon. Ha ennyi bevételem lenne havonta, bőven elég lenne és nem dolgoznék.
Ha még több jönne hirtelen, akkor értelemszerűen több mindent is megengedhetnék magamnak.
Nekem 150 ezer eleg volt, hogy otthagyjam az egeszet a francba es kijojjek Angliaba. Itt minimalberrel kezdtem, mara vezeto beosztasom van.
Nem kellenek milliok csak hatarozott elkepzeles es mersz.
A kétbalkezes diplomásoknak ugyanúgy szükségük lehet pénzre,nem értem,miért a gyári munkásoktól kérdezed egyből.
Számtalan diplomás nagymenőt ismerek,akik nem látnak ki a több milliós,vagy több tízmilliós adósságtól...
1-es vagyok!
"A kétbalkezes diplomásoknak ugyanúgy szükségük lehet pénzre,nem értem,miért a gyári munkásoktól kérdezed egyből"
Egy gyári munkás sok esetben lehet diplomás is, hisz például a legtöbb gyárban dolgoznak mérnökök is, mint például én (bár igaz nekem még nincs meg a diplomám)
Ti nem a szalagmunkára gondoltatok? Akkor meg félreérthető a kérdés, hisz gyári munkásnak számít mindenki, aki gyárban dolgozik, legyen az pl. vezető pozícióban lévő gépészmérnök havi 6-700 ezer forint jövedelemmel, vagy minimálbéres szalagmunkás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!