Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha újra kéne kezdenetek az életeteket az ellenkező nem bőrében mit csinálnátok? (18 éves korú ember bőrébe mész és tudatában vagy az előző életeddel)?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy melyik nem felé irányulnátok inkább (lennétek e melegek/leszbikusak vagy az előző nemetek felé irányulnátok)2017. dec. 4. 17:48
1/9 anonim válasza:
Jelenleg lány vagyok úgyhogy fiú lennék és én tuti a lányokat irányoznám meg.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja és nemet és kort is mondjatok ha lehet
2017. dec. 4. 17:52
4/9 anonim válasza:
Lány vagyok, biszex.
Egyértelműen heteró lennék férfiként és azokat a nőket dugnám meg akik azért utasítottak el mert a férfiakra buknak :)
20/N
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat még nézni fogom a válaszokat szval írhattok :)
2017. dec. 4. 18:01
6/9 anonim válasza:
Ha ugyanezzel az "aggyal" születnék újra mint fiú, akkor is a fiúkat szeretném.
Mivel most heteró vagyok, fiúként akkor meleg lennék.
7/9 anonim válasza:
Akkor lany lennek es biszex. Igy tudbek egyarant lenni fiukal es lanyokkal..szerintem imadnam 27f
8/9 anonim válasza:
Én akkor fiú lennék, és tuti, hogy fuckboy :D Mármint a lányok felé
9/9 anonim válasza:
Ha fiu lennek, ilyen random csajoknak ok nelkul adnek pl viragot, es ha meghazasodnek sose csalnam meg es segitenek neki mindenben. Es nagyon nagyon vigyaznek a szamra, mert tudom, miket kapunk nokent. Szoval egy mai "antipasi" lennek. De teljes szivembol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!