Ha nyaralni mész és az autópálya kellős közepén lerobban a kocsid, akkor mit csinál az ember?
Ha tudok,akkor elmegyek a legközelebbi pihenőig.
Ha helyben javitható,akkor nekiállok megszerelni.
Ha nem,és van felhivható ismerős 100km-en belül,megkérem hogy jöjjön,vontasson el.
Ha nincs,aki hivható,akkor autómentőt hivok.
Ha nem tudok autómentő számát,akkor van mobilneten,google a barátom,ha nincs,akkor tudakozót hivom,és majd ők mondanak.
Ha normálisan karban van tartva,akkor nincs baj a francia kocsikkal.
15 éve van Renaultunk,még egyszer sem rohadt le az út szélén. (pedig egy most már 20 éves kocsi)
az autó nem azért rohad le általában, mert francia, vagy bármi...
ha lerohadt, akkor először is a gyerek fülét be kell fogni, és jó sokat ordítva káromkodni...na, akkor lemegy a feszkó, és lehet hívni a sárgaangyalt.
a gyerekek addig a kukoricásban bujócskáznak.
Iszok egy sört :D
Na jó viccet félre téve, szerelőt hívnék..vagy éppen egy közeli ismerőst..de szerintem ha stoppolok is szívesen segítene valaki:)
kedves lencsefőzelék! Nekünk egy 10 éves Citroen C3-as kocsink, van és egyszer sem hagyott ott sehol! 1x állt le egy 2 percre a városban de az magátol megoldódott. A másik voltak skodáink mindegyik tönkrement alattunk. Az egyiknek a pillangószelepe ragadt be. Aztán a másiknak, az olajteknővel volt a gond. Kevés volt benne az olaj így amikor balra kanyarodott a kocsi, akkor az olaj átment egyik teknőből a másikba és besípolt a piros olajlámpa. Hiába jeleztük ezt a szervíznek, azt mondták, nincsen semmi gond, megfelelő benne az olajszint. Ugyanezzel, volt az hogy tönkrement a motorban a turbo. állítólag egy kábeé, és egy cső mondta fel a szolgálatot. És szintén ugyan ezzel volt az, hogy úgy leégett a motorja, hogy 4-ből 2 henger teljesen kiégett! Szintén egy 500km-es út alatt pihenő nélkül, az autópálya kellős közepén elszakadt az olajszivattyú lánca, így nem volt kenése a motornak, így kiégett! Persze legelsőre csak ennyit látott az ember: Mindjárt otthon vagyok pár tíz kilóméter. Olajlámpa besípol kocsi rázkódik, és a motor megáll!
Azt mondták, hogy egy komplett új motort kell beletenni...
Nekem nagyon tapasztalatom van a skodákkal szemben! Ami nálam favorit az a: Toyota, és a Citroen.
*kábel és egy cső mondta fel a szolgálatot
*Nekem nagyon rossz tapasztalatom van a skodákkal szemben!
Kedves kérdező!
Kollégámnak Peugeot-ja van, és bár 10 éves, feleannyi km van benne, mint az enyémben (32 ezer), tehát keveset futott. Ehhez képest tavaly, a kocsi első külföldi útján szétrohadt a kipufogócsöve, ami vagy 60 ezer forintjába került. Esős idő, felverődő víz. Persze ez nyilván itthon is megtörtént volna, nem a külföldi út miatt volt. A szomszédunk Peugeot-ja egyszer csak megállt az úton, az elektronika bemondta az unalmast. Trélerrel kellett hazaszállítaniuk.
A Skoda sem japán, nem állítottam, hogy azok milyen frankó verdák. A Volkswagenről is hallottam már rosszakat. Mondjuk, ha a szerviz szerint nincs semmi hiba, mégis van, akkor az nem biztos, hogy az autó hibája, hanem inkább a szervizé.
Nekünk is volt Skodánk (régi 120L), egyszer, ahogy apám hazaért vele, kigyulladt a motor. Szaladgáltunk le vödör vizekkel oltani. :D
"Nekünk egy 10 éves Citroen C3-as kocsink van, és egyszer sem hagyott ott sehol!"
Végül is a lottón is lehet nyerni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!