Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi időt jelent a szünet/sz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt jelent a szünet/szakítás?

Figyelt kérdés

A bnőm szünetet kért a kapcsolatunkba. Mennyi időt jelent ez ha tényleg szeret, csak most megharagudott és én elköltöztem tőle.

Nem kérek olyan megjegyzéseket hogy engedjem el, már nem szeret, tuti van valakije stb. Megbeszéltük.

2022. aug. 14. 12:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia 10. Még tart a szünet, 1 hónapja. Tegnap beszéltünk, azt mondta sokat gondol rám meg minden de most neki nagyon jó egyedül,felszabadult kisimult. Jár bulizni,bnőzni ilyenek. Majd az idő megoldja, legalább is remélem.
2022. szept. 2. 16:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megírtad.
2022. szept. 3. 09:03
 13/14 A kérdező kommentje:
nálatok mi a helyzet? 12es
2022. szept. 3. 10:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Nálunk még csak 1 hete tart a dolog.. tegnap keresett telefonon de semmi extra, ma meg írtam neki számlával kapcsolatban, amiben megkérdeztem hogy van, de nincs válasz. Úgy hogy ez szakítás lesz..
2022. szept. 3. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!