Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyi időt jelent a szünet/sz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt jelent a szünet/szakítás?

Figyelt kérdés

A bnőm szünetet kért a kapcsolatunkba. Mennyi időt jelent ez ha tényleg szeret, csak most megharagudott és én elköltöztem tőle.

Nem kérek olyan megjegyzéseket hogy engedjem el, már nem szeret, tuti van valakije stb. Megbeszéltük.

2022. aug. 14. 12:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ha megbeszéltétek mi a kérdés?
2022. aug. 14. 12:33
 2/14 A kérdező kommentje:
azt beszéltük meg hogy tuti nem léptünk félre, hogy mik voltak a hibáink stb. Ő most egyedül akar lenni: és a kérdésem az, hogy ez mennyi időt jelent? heteket, hónapokat, éveket? Itt inkább olyan nőket kérdezek, akik kértek már szünetet, vagy legalább is költöztek el párjuktól mondjuk anyjuk hoz vagy máshova, mert összevesztek.
2022. aug. 14. 12:35
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

1es vagyok.

Én pl igen, de az nálam a végét jelentette.

2022. aug. 14. 12:40
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A szünet az, amikor valaki gyáva szakitani. Ne alazd meg magad, ez a lány nem szeret téged. Ha szeretne, nem hagyna kétségek között.
2022. aug. 14. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

azt mondja "megbeszélték" de kis aranyos vagy :)

hááát nagyon szerelmes fiú lehetsz...

2022. aug. 14. 13:56
 6/14 A kérdező kommentje:
úgy fogalmazok,hogy érdekes lenne az is,hogy mással jött össze,de az is hogy ne szeretne.
2022. aug. 14. 16:04
 7/14 anonim ***** válasza:
Én voltam így, nem akartam látni h megbántódik, szünetet kértem, s egyszer csak megszüntettem minden kapcsolatot
2022. aug. 20. 16:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Én is kértem szünetet amikor új jövevény volt a láthatáron, megvártam mi sül ki belőle, maradtam az új mellett
2022. aug. 20. 16:56
 9/14 A kérdező kommentje:
értem. Most már tudni fogom ha ilyet kérne valaki. 😊
2022. aug. 21. 11:53
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett a vége? Tőlem is szünetet kért a párom... :(
2022. aug. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!