Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egy kapcsolatban 'szünetet' tartani? Vagy jobb egyenesen szakítani?
Eköltöztem a páromtól, mert rengeteget veszekedtünk az elmúlt hónapokban.
Abban egyeztünk meg, h nem keressük egymást 2 hónapig aztán pedig meglátjuk, h hogyan tovább...
Szerintem ha kibírjuk egymás nélkül 2 hónapig, akkor jobb lenne ha már nem is keresnénk egymást
Ennek akkor van max értelme, ha egy konkrét probléma van és az egyik fél nem tud dönteni benne. Ekkor időt lehet adni a másiknak, hogy âtgondolja, mi a fontos neki.
Ha sokat veszekedtek különböző okokból, akkor már rögtön szakítàssal is kezdhetsz.
Nem jo otlet. Mi 3 honapra szuneteltunk, ujra probaltuk es most szakitottunk vegleg (4 evembe kerult).
Banom a napot, mikor ujra kezdtuk. Soha nem szabadott volna. Sokkal tobbet szenvedtem utana es most egy idegroncs vagyok. Persze akkor en se hallgattam masokra, ugyanezt tanacsoltak nekem is.
Én kértem szünetet anno, de nagyon megbántam.
Soha többé nem tudtam benne újra bízni, csak magamnak is elnyújtottam a továbblépést.
Most én is úgy érzem , hogy nem akarom majd folytatni..
Minek? Mindgi csak igérgetett a párom, aztán semmi nem változott.
Elcsesztem vele 3 évet.
Minden ugyanúgy folytatódna mint eddig..és boldog se voltam.vele, szóval inkább vagyok magányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!