Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van így értelme a kapcsolatnak?
Összevesztünk és szakítottunk a barátommal, ezt főleg én akartam ezt a szakítást, mert nem tudtunk megegyezni bizonyos kérdésekben.
Az egy hónapos szünet alatt én csak rá tudtam gondolni, ő viszont, mint kiderült boldog boldogtalannál bepróbálkozott, ezalatt az idő alatt.
Végül azóta megint találkoztunk, de mint mondtam, bevallotta, hogy régebbi barátnőknél, újaknál, mindenkinek írt és azt hiszem, hogy 1-2 nél sikerrel is járt.
Én nem tudtam más férfivel ismerkedni, mert hozzá ragaszkodtam, ezek szerint neki mindegy ki, csak nő legyen.
Mondhatni kibékültünk, de így nem tudom, hogyan tovább ....
Szerintem már eleve nincs értelme a kapcsolatnak, pont amiatt, hogy ő EX. Ha ez egy fejlődő, jó kapcsolat lett volna, akkor a szakítás meg sem történik.
Az már csak hab a tortán, hogy ő a lyuk lyuk, csak a keret más elveket vallja.
#9. Miért, szerinted ha két ember között nem működik a kapcsolat, azt mindenképp erőltetni kell?
Az ember ideje véges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!