Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy kaparjam fel magamat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaparjam fel magamat a padlòròl?

Figyelt kérdés

Nem tudom megemészteni, hogy a pasim egy semmilyen indokkal telefonon kidobott. Nem volt jele.

Jelenleg teljesen összetörtem..aludni sem tudok

2022. aug. 11. 20:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én hiszek a nagy Ő-ben, de ezek szerint nem ő volt az. Ismerkedéstől elment a kedvem. Ki kell hevernem.
2022. aug. 15. 06:16
 22/26 anonim ***** válasza:
#20 attól még, hogy neked valaki a nagy Ő, még nem biztos hogy te is az vagy neki. Másrészt meg nagyon sok ember aki eddig nem foglalkozott a párkapcsolatokkal, vagy egyáltalán nem és hirtelen bumm itt van egy olyan aki tényleg... sokan képtelenek kezelni az intenzív érzelmeket és történéseket, és elmenekülnek mert megijednek. Aztán ha rájönnek mit tettek vagy visszajönnek, vagy nem, de pont ez a szép az életben, hogy annyi féle ember van, annyi féle reakcióval és végkimenetellel ...
2022. aug. 15. 10:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Jobban vagy, kérdező?
2022. aug. 19. 21:13
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsò! Jòl esik, hogy érdeklődsz.

Vannak jobb és rosszabb napjaim. Sokat marcangoltam magamat, hogy mégis mit rontottam el és miért nem voltam jò. Az időben bìzom és abban hogy felfogom hogy nem érdemelt meg.

2022. aug. 19. 22:17
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
jaj ez a “nem erdemelt meg” meg “en jobbat erdemlek” meg “en jobb vagyok” pfff menj mar oreg … Lepj tul de ne krealj mar ilyen idiota faszsagokat, nem vagy te jobb senkinel, ahogy mas sem jobb nalad, nincs megerdemelt meg nem megerdemelt, vege van, elmult KESZ. Ilyen hulyesegekkel nem fogsz segiteni magadon max nem letezo ertekeket krealsz hogy ne erezd szanalmasnak magad, de ez sokkal inkabb szanalmas szerintem …
2022. aug. 20. 12:26
 26/26 anonim ***** válasza:

25

Pedig sok kretént látok rendes emberekkel párban.

2022. aug. 20. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.