Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kaparjam fel magamat a padlòròl?
Nem tudom megemészteni, hogy a pasim egy semmilyen indokkal telefonon kidobott. Nem volt jele.
Jelenleg teljesen összetörtem..aludni sem tudok
Az engem ilyen után is mert keresni később is, elképesztő mennyiségű bőr van egyesek pofáján.
Amíg friss, addig úgyis ezen fog agyalni az ember, mert a tetejébe ez még aljas is volt. Aztán egy idő után majd nem akarsz már vele foglalkozni, mert rájössz, hogy nem ér ennyit.
Csak ne engedd vissza.
Tőlem is így dobbantott a csaj két hete. A semmiből hirtelen szakított. A magyarázat amit adott, több helyen logikátlan, de van egy olyan érzésem, hogy jobb ha nem tudom, hogy valójában mi az oka. Egyébként az a legrosszabb, hogy minden nap le kell küzdenem az érzést, hogy:
-Ne olvassam el a korábbi messenger beszélgetéseinket, és rá ne merjek írni
-Ne nézzek rá a facebook profiljára
-A közös képeinket se nézegessem
Eddig tartom magam, de azért kezdek keresni valaki mást. Attól nem haladnak a dolgok tovább, ha miatta szomorkodom.
15
Embere válogatja, hogy ki mikor kezd újra ismerkedni. Én férfiként már túl akarok lépni ezen, és eddig bevált ha valaki más elterelte a figyelmem.
szerintem meg a legrosszabb dolog amit tehetsz ez a "lépj túl rajta" ... Fél éve történt, az első pár hónap rettenetes volt, aztán jobb lett, de sosem tudtam kitörölni a fejemből, és az utóbbi pár napban újra előjött a gondolata a semmiből, pedig nem én hoztam elő, és minél jobban álltam ellen annál rosszabb volt, míg nem azt mondtam hogy fuck it, és inkább átadom magam a dolognak. Más perspektívából néztem az egészet, hálás voltam hogy "itt van velem", és már nem akartam kitörölni a fejemből, DE nem is ringattam magam hamis képzetekben, hogy újra összejövünk. Ha esetleg újra összejönnénk tök jó, ha meg soha akkor is legalább a szívemben mindig itt lesz velem. És az óta sokkal sokkal jobban érzem magam.
De azt azért hozzátenném, hogy ez nem egy akárki-joe csaj volt, hanem az első és lehet az utolsó aki megragadta a ... lelkemet, vagy hogy mondjam. A Nagy Ő, és én már nem vagyok tini, szóval egy közel 30 év elment már felettem, és voltak nők az éltemben de egyik sem volt hozzá hasonló, szóval ha neked is tényleg ilyen az igazi, és nem csak azért mert már X ideje együtt vagytok és már nincs kedved új kapcsolatot felépíteni, akkor te se állj ellent, mert csak sokkal rosszabb lesz.
19
Én nem hiszek a nagy Ő-ben. De ha már a nagy Ő-ről van szó, úgy tudom, hogy azok nem hagynak faképnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!