Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kaparjam össze magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kaparjam össze magam ebből az összeomlott állapotból?

Figyelt kérdés
Mindenki azt hiszi hogy tökéletes az életem, bárkit megkaphatok. De ez nem igaz, a lánynak akit szeretek nem kellek. Teljes apatiaba estem, akármit csinálok közben rá gondolok, pedig többé nem fogom látni. Rossz a hangulatom, így kornyezem számára se vagyok jó társaság,nem is akarom őket ezzel terhelni.
2019. jún. 24. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Én lányként szerettem bele egy fiúba, akinek nem hiszem hogy közömbös voltam. Ő volt az a fajta férfi, aki tökéletesnek tűnt számomra, egyszerűen semmi kivetni valót nem találtam benne. Persze hogy foglalt volt. :) Eltelt azóta kb 3 év és még most is szeretettel gondolok vissza rá, mert volt egy pár jó pillanatunk. (nem volt se csók, semmilyen testi kontakt egyszerűen jól kijöttünk) Valószínűleg tudta hogy tetszik nekem, de érthető okokból, mindig meg volt a határ amit se ő se én nem léptünk át. Szeretett játszani az érzelmeimmel, manipulálni, de kelleni soha se kellettem neki. Megszüntettem vele minden kapcsolatot, soha többé nem láttam azóta se.

Az én tapasztalatom szerint, az érzéseid megfognak maradni, borzasztó hosszú ideig. Meg kell tanulnod élni vele, és megérteni a tényt hogy azért mert egy valakinek nem kellesz (adott esetben kevés vagy) nem dől össze a világ. Keress hobbit, kösd le magad, ne tagad meg magadtól hogy rá gondolj, hiszen mégis csak az életednek a része volt. Próbáld meg gy felfogni hogy ő boldog, azért választotta ezt az utat mert veled nem lenne az. És h igazán szereted, már csak azért is elfogod tudni (IDŐVEL) engedni. A környezetedben lévőknek pedig nem a hangulatod alapján kéne vágynia a társaságodra. Ha mégis ezt teszik, nem a barátaid. 21/L

2019. jún. 24. 17:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A gond csak az, hogy ő nem boldog. Elég kilátástalan a helyzete. Én tudnék neki segíteni, de tőlem sosem fogadna el semmit. Az a baj, hogy még csak azt sem tudom, hogy miért utasított el, mert nem mondta meg. Elvileg nagyon bír engem. Úgy könnyebb lenne ha tudnám,hogy boldog,de sajnos nem az. Nagyon fáj.
2019. jún. 24. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Így hogy nem tudom mi a probléma elég nehéz lenne megmondani hogyan segíthetnél. Viszont ha magamból indulok ki, ha fontos számomra a fiú, megosztom vele azt is ha szorult helyzetbe kerülnék, vagy ha valami rossz történne velem, hiszen nem kockáztatnám meg hogy még őt is elveszítsem azzal hogy nem bízok benne. :/ Lehet hogy azért mert kedvel, látta jobbnak ha hagy téged normális életet élni és úgymond "megkímél" magától. Ahogy az is előfordulhat hogy nem bízik meg benned annyira hogy megossza veled a problémáját, vagy nem akarja hogy sajnáld. Több ötletem így röptében nincsen. Persze ezek mind mind szituáció függők. De nem biztos hogy az a jó mindig ha ráerőlteted magad. Elég az is néha ha érzi hogy te kész vagy segíteni neki, akármi legyen. Hidd el, előbb utóbb vissza tér hozzád ha szeretett. (első voltam)
2019. jún. 24. 20:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem elmondta egyébként, hogy milyen bajai vannak. Csak azt nem mondta el, hogy engem miért utasít el.
2019. jún. 24. 21:23
 5/6 anonim válasza:
És mit mondott miért utasitott el? Milyen kifogást talált ki?
2019. jún. 27. 23:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem indokolta meg, csak annyit írt hogy sajnos vissza kell utasítania.
2019. jún. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!