Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy törhetnék ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy törhetnék ki ebből a tehetetlen állapotból?

Figyelt kérdés

25 éves pasi vagyok, a suli végét járom. Gimi óta gyakorlatilag nem volt közöm nőhöz, és az egyetemi társaságból teljesen kimaradtam.

El tudom foglalni magam, vannak hobbijaim, de üresnek, magányosnak érzem az életem és ez egyre jobban eluralkodik rajtam. Barátnőt is nagyon szeretnék már, de fogalmam sincs, honnan ismerhetnék meg valakit így a semmiből (a netes ismerkedésben nem bízom).

Már semmi életkedvem, azokhoz a dolgokhoz sincs motivációm, amiket amúgy élvezek, tanulni is alig van erőm. Megfeneklettnek, unottnak érzem magam, és nem tudom, hogyan változtathatnék.

Valaki érzett már hasonlót, és sikerült túljutnia rajta?

2014. aug. 14. 10:14
 1/9 anonim ***** válasza:

hááát....ja...szimpla 12 évig éreztem ezt.

hmm...mit tegyél???

járj el, szórakozz stb---tudod ezek a sablon sz--rok amikkel traktálnak itt a többiek.

igazából kell egy jó nagy adag szerencse meg valami más...tenni akarás vagy mi a fa---om.

ismerkedj valahol...ha kell neten is..igaz kudarc lesz belőle...de hátha rád néz az ég és összejön.

kb 1 év vagy egy éven belül már helyre jössz szerintem ha belehúzol.

2014. aug. 14. 10:18
 2/9 A kérdező kommentje:
És te mit csináltál, hogy kijutottál belőle?
2014. aug. 14. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
igyál és járj el bulizni, ismerkedni, barátkozni... nézd meg a gólyatábort :)
2014. aug. 14. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
amúgy merre vagy? ja, meg lesz egyetem már, akkor ott járj el sportokra, tánc, ilyesmi.
2014. aug. 14. 10:42
 5/9 A kérdező kommentje:
2-es, egyedül járjak el bulizni? Ez max a nagyon felszabadult embereknek megy, azok meg alapból nem kerülnek ilyen helyzetbe..
2014. aug. 14. 10:52
 6/9 anonim ***** válasza:
probalj meg megszolitani lanyokat beszedbe elegyedne veluk pl utcan vagy boltban vagy kajaldaban konyvtarban ilyenek vagy a neten is probalkozhtsz ismerkesni vagy az egytemen valamilyen kulonprogramon vagy ulj le eg csajszi melle kerj tole tollat kezdj el vele beszelgetni es nem harapnak a lanyok foleg az egyzerubb lanyok nem es kozulok sokan arra varnak h vegre valaki leszolitsa oket
2014. aug. 14. 12:40
 7/9 dutchlm válasza:
Keress rá a You t u b e on, hogy "put your number in my phone" és ennek mintájára nézz meg rengeteg "csajozós" videót. Rá fogsz jönni, hogy nem harapnak, és hogy ha tényleg akarsz lányokkal ismerkedni akkor nem s*gg részegen este diszkóban kell (mert ott akkor az épp aktuális állapotodhoz hasonló szintű lányokkal leszel körülvéve) hanem fényes nappal a városban. Megtetszik, odamész, és beszélgetsz vele. Először marha nehéz de ezek a videók nekem sok önbizalmat adtak, mivel láttam, hogy más megtette azt, amitől én azt hittem akkora sallert kapnék hogy a fal adná a másikat! Sok sikert!
2014. aug. 14. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
basszus... igyál és akkor felszabadult leszel! Aztán mehetsz bulizni.
2014. aug. 14. 13:25
 9/9 anonim ***** válasza:

első vagyok.

hmmm...mit csináltam???

hehehe..látszik még, hogy zöldfülű vagy...megjártam a poklot, utána belezuhantam a menyországba, onnan kivetett egy angyal és megtépett és kiköpött.

öngyilkos akartam lenni, végül nem lettem, mert találtam egy lányt akivel elütöttem az időt, de egy ri--nc volt és megcsalt...utána találtam egy másik lányt akivel minden jó lett volna, de pár napja vége lett..nem tudom mi történt, hirtelen történt minden...csak vége lett.

tudod, ha túl leszel azon amin én, ha eljutsz oda, hogy már nem akarsz élni és megszeretnél halni, és nézed a panelházakat, hogy vajon melyikről ugorhatnál le, hogy vége legyen ennek a szenvedésnek....

majd akkor utat fog mutatni a szellemed és jókor kell lenned jó helyen, és jókor leszel jó helyen...de, hogy jól fogsz-e dönteni...vagy, hogy élsz-e majd a lehetőséggel...az csak rajtad áll.

2014. aug. 14. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!