Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mi a véleményetek arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról a pasiról, aki szakítás után 1 héttel már fent vigyorog tinderen?

Figyelt kérdés
1,5 éves kapcsolat után.... állítólag szeretett. A nő szakított vele.
2022. júl. 31. 09:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván volt valami gond azzal a kapcsolattal, ha 1,5 év után vége lett.

És a pasi valószínűleg ezt már jóval korábban érezhette, mert ha ilyen hamar a Tinderen volt akkor nem hinném, hogy olyan nagy érzelmei lennének feléd.

De az is igaz, hogy szakítás után már egyik fél sem kérheti számon a másiktól, hogy az mit csinál. Még ha csak provokálni akarna a társkeresőzéssel, akkor sem. Én nem sírnék utána a helyedben. A tettek mindig magukért beszélnek.

2022. júl. 31. 09:54
 12/26 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a barátnőd azért szólt, hogy megkaphatja-e ha te már kidobtad mint egy rongyot 1.5 év után :)
2022. júl. 31. 10:07
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
Mi a fenét csinált egy héten keresztül? Ivott?
2022. júl. 31. 10:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

"amikor rákérdeztem, hogy ezt akkor most hogy képzelte, ...."

Csak én nem értem, hogy azok után, hogy szakítottál vele, mégis milyen jogon kéred számon?

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerinted milyen alapon van innentől fogva bármi közöd ahhoz, hogy ő mennyi idő elteltével kereshet akár párkapcsolatot, akár laza szexkapcsolatot, akár alkalmi szexet a Tinderen?

2022. júl. 31. 10:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Már másnap este másik csajban vigasztalódnék. Vagy lehet, hogy már aznap este.

Tudod aki szakít a párjával, az másokkal fog dugni. Ilyen egyszerű.

2022. júl. 31. 10:18
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

10

Szerepel a kérdésben, hogy a nő szakított a férfival.

2022. júl. 31. 10:18
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
#6 már mi lenne baj, az 5össel. Gondolom b ssza a csőröd, hogy a pasi továbblépett. Ha ezt nem tudod feldolgozni, te vagy a nyomorék. Mit érdekel téged, ha te szakítottál vele? Ez van, lépj tovább te is és hagyd hogy élje az életét.
2022. júl. 31. 10:27
 18/26 anonim ***** válasza:
27%
Én pl sosem szakítok névleg. De amúgy meg igen. Megvárom, hogy kidobjanak, így nincs jelentősége, hogy a másik szakít.
2022. júl. 31. 11:25
 19/26 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy azt csinál, amit akar, és neked semmi közöd hozzá. Tök mindegy, ki szakított, ki szerette/szereti a másikat, vége, és nincs jogod számonkérni.
2022. júl. 31. 11:32
 20/26 anonim ***** válasza:
15%
#16 lehet ő szakított, de gondolom azért, mert a pasi már passzív-agresszív módszerekkel elérte nála :D Ezt sokan csinálják, gyávák kimondani, hogy vége, ezért elérik, hogy a másik mondja ki, holott ő lehet szereti a csávót (biztos így van, különben nem azt figyelgetné, hogy mit csinál a srác szakítás után).
2022. júl. 31. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!