Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Erdekel, hogy kinek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdekel, hogy kinek mi a velemenye arrol, hogy szakitas utan felkoszontsuk-e az exunket? (szuletesnap/nevnap) O szakitott velem es mar uj baratnoje is van, de 6 evet voltunk egyutt.

Figyelt kérdés

2022. máj. 2. 16:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
9%
Ha letelt a gyaszido,esetleg. Gyaszido 1-2 ev max.
2022. máj. 2. 16:32
 2/36 A kérdező kommentje:
Alig par honapja szakitottunk, es ezidaig beszeltunk, mig meg nem tudtam, hogy mar szakitasunk utan osszejott egy lannyal, szoval meg friss.
2022. máj. 2. 16:33
 3/36 anonim ***** válasza:
12%
En volt,hogy koszontottem exemet. Az akkori uj pasoimmal csinaltuk a meglepest neki,segitett a leggomboket,konfettit szetszorni,ajandekokat megvenni,odavinni. Mar kozos programjuk is volt tobbszor kettejuknek! Harmasban is tartottunk tobbszor szuletesnapot mar.
2022. máj. 2. 16:34
 4/36 anonim ***** válasza:
22%
1-3 vagyok. Ahogy akarod!
2022. máj. 2. 16:34
 5/36 anonim ***** válasza:
69%

Pszichologus mondta,ilyenkor 1 ev a gyaszido,max. 2.

O szerintem azt mondana most neked,hogy inkabb ne.

Dr. Tapolyai Emoke : A gyasz. You tube. Video.

2022. máj. 2. 16:36
 6/36 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen felesleges. A karácsonyi üdvözletednél nagyon gáz lesz, amikor aláírja ő és Timi. Velem megtörtént, és nagyon szarul éreztem magam, pedig túl voltam rajta.
2022. máj. 2. 16:38
 7/36 anonim ***** válasza:
19%

3- as remekul szorakoztunk akkori uj baratommal, jo kozos progrma volt exbaratombnak ajndekokat venni, meg elvinni neki.

Exbaratommal 5 evig jartam. Nem emlekszem,letelt- e mar agyaszido. De az uj pasi rogton lecsapott ram,mikor a regi dobott. Az expasi orultnagy szerlmem volt, az uj meg nem annyira. De o nagyon odaig volt ertem,ezert elkezdtunk egyutt jarni hosszas kitarto udvarlasa utan.

Valhogy igy.

2022. máj. 2. 16:42
 8/36 anonim ***** válasza:
0%
1-3-4-5-7 vagyok,csak az elobb eltevesztettem. Ezt akartam irni.
2022. máj. 2. 16:43
 9/36 A kérdező kommentje:
Egy messenger uzenetet se hagyjak neki? Talan csak tiszteletbol..picit bizonytalan vagyok.
2022. máj. 2. 16:43
 10/36 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell felköszönteni, főleg ha már új kapcsolata van.
2022. máj. 2. 16:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!