Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekel, hogy kinek mi a velemenye arrol, hogy szakitas utan felkoszontsuk-e az exunket? (szuletesnap/nevnap) O szakitott velem es mar uj baratnoje is van, de 6 evet voltunk egyutt.
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 16:30
21/36 A kérdező kommentje:
Olyan opcio nem is letezik, hogy o sem tudott elengedni vagy talan nem is akar? Amugy latszolag az uj partneret nem szereti, de o kapcsolatfuggosegben szenved, nem tud egyedul elni. Legalabbis a csaladja is ugyanezt allitja, hogy en voltam szamara az igazi.
2022. máj. 2. 17:11
22/36 anonim válasza:
Nem tudom, 1-es vagyok. ..... akkor miert ment volna el?🤔
23/36 anonim válasza:
21-es Nem te voltál az igazi, mert akkor együtt lennétek.
Nyilván nem akar elengedni, B opciónak még ott vagy. Ez viszont számodra miért jó? Ha lenne egy kis eszed, akkor nem hagynád, hogy játsszon az érzéseiddel, csak neked rossz ez, mert nem tudsz így továbblépni.
24/36 anonim válasza:
1- es vagyok. Nekem nyiltan megmondta expasim,hogy az uj noje nem csinal neki oralis szexet, amit ugy szeret🙂ezert is jott vissza. Egy delutanra. Meg még sokra. Havi egyszer.
25/36 anonim válasza:
Utolso. Te meg elhitted.
Csupan nem akar veled lefekudni mert nem akarja mgcsalni a nőjét, nagyon sok férfi lelkiis.eretébe viszont az oral belefér, amit szivesen meg is teszel neki.
26/36 anonim válasza:
Nemcsak oralis szex volt, minden.
27/36 anonim válasza:
Hogyne tetttem volna meg,baromira orultem,hogy jott!
28/36 A kérdező kommentje:
Nem mukodott mar a kapcsolatunk, megszokassa valtunk egymas szamara es o az a tipus, aki folyton keresi az uj ingereket. Oszinten szolva, en sem ertekeltem az egyutt toltott idot vele, mint ahogyan kellett volna, s a vegefele mar sokszor idegesitett a jelenlete. De miota nincs az eletemben, masra sem tudok gondolni es egyik pasi sem erint meg, o jar folyton a fejemben.
2022. máj. 2. 17:24
29/36 A kérdező kommentje:
Es ez mikor volt, meg mindig osszejartok, vagy mi lett a tortenet vege?
2022. máj. 2. 17:25
30/36 anonim válasza:
Ehhez elo kell vennem a naplomat ,varjal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!