Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekel, hogy kinek mi a velemenye arrol, hogy szakitas utan felkoszontsuk-e az exunket? (szuletesnap/nevnap) O szakitott velem es mar uj baratnoje is van, de 6 evet voltunk egyutt.
2003 marc. 29-tol 2000. augusztus 13-ig jartunk egyutt.
Utana szerelmes voltam edzotarsamba, de csak messzrol.
Utana 2001 szeptember 4-tol fitness terembol egy sracba szerelmes voltam, talakozgattunk fel evig. Sajnos o nem volt belem annyira szerelmes, mint en obele.
Aszongya, itt kerdejelek vannak, hogy Vele, az expasimmal,aki most a főszereplo, hanyszor fekudtem le ekkortajt...
Akkor itt jonnek kulonbozo fiuk....
Akkor megint Ő 20o2 oktober, de nem fekudtunk le,de valami volt....
Decemberben lefekudtunk. Marciusban is. Kozben en internetrol ismerkedtem es fekudtem le pasikkal...
2003 szeptemberben es november egyszer megint, kozben csokolztam a kollegammal, meg mas fiuk internetrol inen-onnan,szoval nem otthon ultem es ra vartam.
2004 marcius,megint lefekudtunk.
Utana tobbszor nem. Ugy tudom,kulfodre koltozott., de nem tudom,mikor pontosan,.
Meg jo,hogy fel irva,nem is emlekeztem ra,hogy ennyi evig tartott ez az allapot...
2005. december 17-tol volt tartos kapcsolatom ujra. Na, az volt a baromi jo pasi! Na, azert aztan tenyleg megorultem!
11 eve irtam utoljara ebbe a szerelem naplomba...
Most akkor ha mar elovettem, beirom a tavalyi valtozasokat...
11 eves kapcsolatomnak vege. Uj kezdodott tavaly januarban, aprilisban vagy majusban, attol fugg, mit tekintek kezdetnek...
Én is azt mondom, hogy egy üzenet elég.
Más nem kell. De ez szép dolog, ő is örülni fog, meg talán te is jobban fel tudod dolgozni a szakítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!