Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erdekel, hogy kinek mi a velemenye arrol, hogy szakitas utan felkoszontsuk-e az exunket? (szuletesnap/nevnap) O szakitott velem es mar uj baratnoje is van, de 6 evet voltunk egyutt.
Figyelt kérdés
2022. máj. 2. 16:30
11/36 anonim válasza:
Szerintem egy egyszerű "Boldog szülinapot!" valami chat-en még se nem megalázó, se nem félreérthető csak szimplán udvarias.
12/36 anonim válasza:
Aranyos vagy.
1- es vagyok.
“ Talan csak tiszteletbol..picit bizonytalan vagyok.“
Amugy most en is tisztelek,imadok,szeretek egy pasit es allandoan irogatok neki...😊🙂
13/36 A kérdező kommentje:
Neki mas a velemenye, meg a kapcsolattartasrol is, hiszen ez termeszetes hogy idonkent ir es megkerdezi hogy vagyok, vagy van-e kedvem talalkozni.. Szereti a tarsasagomat is, ahogyan o fogalmazott. Szerintem pedig csak szimplan pszichopata..
2022. máj. 2. 16:47
14/36 anonim válasza:
Ha igényed van rá, köszöntsd, főleg, ha nem csúnyán váltatok el. 6 év rengeteg idő, szerintem nem kell úgy tenni, mintha nem történt volna meg. Ha szeretnéd, írj neki egy sort, de tudatosan ne akarj bele többet tenni. Ha olyan az új barátnő, lehet, nem is fog válaszolni rà.
15/36 anonim válasza:
Mi csak szülinapkor írunk egymásnak. Kicsit fura is, hogy ha csak ennyi kommunikáció van egy évben akkor minek erőltetjük ezt. Mi már négy éve külön, de még mindig fáj néha, de akkor sem értem, hogy miért csináljuk. Kicsit olyan, hogy mindkettőnkben ott van, hogy kéne beszélni, de senki nem kezdeményez.
16/36 anonim válasza:
13-as Ha így gondolod, akkor minek?
Gondolom dugni szeretne, csak a megszokás miatt.
17/36 A kérdező kommentje:
En meg szeretem..csak nem tartom normalis dolognak azt, hogy elhagyott valaki masert, most pedig az en tarsasagom kell hirtelen neki.
2022. máj. 2. 16:56
18/36 anonim válasza:
Barátomra mikor ráirt az exe boldogszulinapot-ot, annyit mondott a barátom minek ír ez, lehet viszket neki.
19/36 anonim válasza:
17: 14-es vagyok, ebben az esetben visszavonom. Ha te még szereted, de ő már mással van, akkor lehet, magad miatt érdemes távolságot tartani. Mert azzal, hogy hagyod, hogy játszhasson az érzéseiddel még, csak tovább fogsz sérülni.
20/36 anonim válasza:
1-es vagyok.
Nekem is volt pasim,aki elhagyott egy lany miatt, utana jott mindig hozzam szexelni vissza. En meg orultem neki,mert szerettem ot. Mas nem erdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!