Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan történhet meg az, hogy egy embert a szakítás annyira megvisel, hogy kórházba kerül?
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 18:50
1/8 anonim válasza:
Biztos öngyi akart lenni és nem sikerült neki ezért kerülhet kórházba.
2/8 anonim válasza:
Depressziós, borderline-os, bipoláris - ezen diagnózisok egyike önmagában válasz a kérdésre.
3/8 anonim válasza:
Nyilván van valami alap mentális problémája. A szakítás mindenkit megvisel, nem eszik, alszik hetekig, de ettől nem szokás kórházban kikötni.
5/8 anonim válasza:
Ez egy pszichés betegség ami testi tüneteket okoz. Vagy valaki nem eszik, nem iszik és kiszárad. Annyira felhergeli magát,hogy hány és kiszárad..
Vannak emberek akik képtelenek dolgokat elengedni. Sajnos más téren én is ilyen vagyok, 35 évesen a gyerek kori játékaim nagy része megvan. Sokra emlékszem amikor kaptam akkor milyen boldog voltam, szülői szeretetet és gondoskodást éreztem.
6/8 anonim válasza:
Az én nagybátyám sajnos bele is halt. Lelki gondok Pszichiátria, alkohol, dohány, pszichiátria, depresszió, es sztrók
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Részvétem a nagybátyád miatt.
2022. júl. 25. 19:50
8/8 anonim válasza:
Biztos volt valami betegsége, és azt hozta ki a csalódás.
De lehet az is, hogy ennyire nem bírja ha valami nem úgy van, ahogy ő elgondolja. Ha ilyen, akkor messze el kell kerülni, mert bármire képes hogy megszerezze amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!