Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történhetett velem ilyen kevés idő alatt? Szakítsak vagy mi lehet a megoldás nagyon fontos?
Táborba voltam most 12-16-áig.
Ott volt egy 23 éves nagyon jó fej és helyes vezető akivel még jóba is vagyunk.Ő Pesten lakik és van barátnője. Egy évbe 2x találkozunk ha csak nem jön haza sopronba , mert a tesója az oszt. társam.
Állítólag annyira feltűnően bámultam hogy barátnőim észrevették ,de én tagadtam mindent.
Most pedig a barátommal beszélgettem és olyan mintha megváltoztm volna teljesen és már nem érzem azt mint a tábor előtt. Én 14 vagyok barátom 16 a helyes vezető aki bejön pedig 23
Ha a srác 23 éves és nem aberrált, akkor nyilván semmi esélyed miatt a korkülönbség miatt és túl fiatal is vagy.
Ha a barátod nem szereted már, akkor szakításon kívül nincs más megoldás.
Bár, ennyi idősen nem dicséretes a pasizás. Inkább legyen gyerekkorod.
Szia!
Mióta vagy együtt barátoddal? Ha szakítasz, attól nem lesz a helyes vezetőd a pasid. A fiúd szívét összetöröd, de majd kiheveri. Valszeg elvarázsolt a 23 éves srác, és mivel nem olyan szoros, mély a kapcsolatod a mostani barátoddal, ki is ábrándultál belőle. Ha csak nem veszi észre magát a pasid, és tesz valamit, akkor úgyis dobni fogod;)
Üdv,
SevN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!