Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a megoldás? Fontos!
A barátom nagyon nem szereti a gumit és folyton a gumi nélküli szexel ostoromol,de védekezés nélkül persze nem hagyom,nem akarok kockáztatni. Már 5hónapja vagyunk együtt,de a szüleim nem tudják,hogy már lefeküdtem vele. A fogamzásgátló tablettán gondolkodom,hogy kellene feliratnom,de azt a szüleim nélkül nem szeretném és kicsit tartok is tőle.
barátom 21/F
17/L
Huha hát ő aztán nagyon törődik veled. Sosem értettem, ezen miért nem háborodnak fel a nők. Nem gondoltál még bele, hogy Csak Ennyire Kellesz Neki? Hogy az ő kényelme miatt kockáztatna?
De miért kellenének a szüleid a tabihoz? Nem értem....
Biztos vagyok benne,hogy nem csak arra kellek neki és megbeszéltem már vele,hogy majd a nyáron iratok,mert akkor már azért több ideje leszünk együtt meg minden,csak van amikor allergiás reakciói lesznek a gumi miatt meg ilyenek és már sajnálom,hogy szenvednie kell.
Hát mert azért szeretném ha a szüleim (vagy legalábbis anyu) tudná ha szedek valamilyen gyógyszert,előbb utóbb meg úgyis kiderülne és akkor meg nem akarok veszekedést..
Hát figyelj, jó dolog ez a tabi csak nem az igazi. Azért a guminak jóval kevesebb mellékhatása van, persze értem én, nem túl jó. Kiszeret zokniban lábat mosni nem igaz ?
Próbáld azért ezt a kérdést a barátoddal megbeszélni, kérdezd meg ő inkább bevenne valamit amitől meddő lesz egy időre? Mondjuk a gumi helyett. Ha ő se vállalná be, tőled miért várja, hogy tabit szedjél ?
Beszélj vele erről
Ha barátod nem elég megértő dobd kanos ..ját. de előtte gondold át.
Vannak nála jobbak kedvesebbek. A tabletta se 100%-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!