Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mi történhetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi történhetett a háttérben?

Figyelt kérdés

3 hete szakított velem a párom 3 év együttlét után minden előzmény nélkül. Normális indokot nem tudott felhozni, csak engem hibáztatott, mert szerinte nem terveztem vele komolyan, a szüleim látni sem akarták, én nem bratyiztam az ő családjával, illetve nem változtam úgy ahogy ő azt akarta. Én egyetemista vagyok, neki szakmája van, ami mindig is zavarta őt is és a családját is, emellett én gyakornokként a dupláját keresem az ő keresetének valamint külön élek már a szüleimtől, akik egyébként a zűrös családi háttere (alkoholista szülők, sok testvér, szegénység stb) illetve ambícióinak hiánya miatt sose támogatták a kapcsolatunkat. Mindezek ellenére mindig támogattam és kitartottam mellette, viszont a családjával nem tudtam mit kezdeni, próbáltam normális lenni velük de nem vette be a gyomrom azt ahogy a páromat lehúzták minden téren, különösen az ex-sógornő jelölt szemét szúrtam aki a szakításunkat követően magához költöztette gyerekcsősznek a páromat, és korábban is rengeteget fúrta a kapcsolatunkat. Volt hogy próbált a páromra mindenféle nőket rátukmálni akik szerinte hozzá illettek volna.

A szakításunk óta futólag találkoztunk, olyan volt minden mint régen, megcsókolt, elmondta hogy szeret. Viszont azóta is folyamatosan váltakozik nála az hogy szeret azzal hogy többet nem akar látni. Szerintem sok mindenben nem őszinte velem, viszont még mindig szeretem. Mi lehet ez az egész? Mit tehetnék?

2018. júl. 15. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Gondolom nő vagy.

A legtöbb embert nem lehet megmenteni a saját hülyeségétől. Nem fog változni. Szabadulj még tőle, nem hozzád való.

2018. júl. 15. 11:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Igazad lehet.
2018. júl. 15. 11:19
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Ez a családjaitok közti "nem bírjuk egymást" dolog semmi jót nem sugall a jövőre nézve. Nem bírnak Téged elfogadni, Te sem őket, az exed sem a Tiédet sem ők az exedet. Ha ez úgy történne, hogy ti az exeddel a világ másik felén éltek akkor nem lenne nagy gond de ha napi szinten találkoztok a családdal akkor nagy hatással van a kapcsolatra. És az exedre ez hatott nagyon, nem bírt/tudott elvonatkoztatni ettől a hatástól és ezért lett vége. Szerintem jobb is így. Idővel talán belátod, hogy ilyen családi környezet nagyon nem lett volna jó hosszú távon.

És ahogy kiveszem a mondottakból nem is nagyon igyekeztetek jobbá tenni. Ugy nem lehet boldogan élni, hogy mindenki utál mindenkit, vagy legalábbis én nem tudnék.

2018. júl. 15. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Én messze élek már a saját családomtól, kéthetente látjuk egymást egy hétvégére kb. Ő meg eddig a szüleivel élt, és a pénzre hivatkozva nem is nagyon akart felköltözni hozzám, de különben ő se volt jóban a családjával viszont a testvére az nagyjából úgy csinál mintha az anyja lenne, más esetekben meg mintha a párja lenne (emiatt volt köztünk konfliktus).
2018. júl. 15. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet több van a sogornőjével.. Te meg menekülj.
2018. júl. 15. 11:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem téged választott, hiába puszilgat a szakítás után is....

Ne akard többet látni, minek?

Ő nem elég erős, hogy kiálljon érted a zűrös, frusztrált családja ellenében, de tényleg: szerinted mi lenne ebből 3-5 10 év múlva?

2018. júl. 15. 13:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes nőnek tűnsz. Keress mást!
2018. júl. 15. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Felejts el, más világ vagytok. Ő is keressen magához való nőt és te is olyan palit aki hasonló adottságú, mint te. Jobb lesz mindenkinek ha tovább állsz, mert a háttér amit leírtál nem igazán neked való. Egy kapcsolatban az a legfontosabb tényező hogy mindkét fél családja megértse egymást.
2018. júl. 17. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!