Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Írigy rám, vagy mi baja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írigy rám, vagy mi baja?

Figyelt kérdés

Ismerem már 2éve, és ő az anyjával lakik, egy gyárban dolgozik 4 müszakban, és be add az anyjának a fizetéséből 30ezret, van egy saját autója, aminek csak a benzinét kell fizetnie és a biztosítást 3 havonta és a súly adót évente. Nem is ez a lényeg hanem inkább az hogy teljesen hülyére akar engem venni, azzal jön hogy ( én egyedül élek saját lakásban) ő neki annyi kiadása van mint nekem a teljes havi rezsim, és hogy nekem több pénzem marad a fizetésemből ( én is gyárban dolgozom, és nincs több fizetésem mint neki) mint neki. Pedig nem mert ő rá főz az anyja de azzal jön hogy csak olyankor főz neki mikor dolgozni jár amikor nem jár dolgozni hanem pihenősben van sose főz rá.

Sok minden más is boszant benne, pl egy kollégám fel ajánlotta nekem hogy segít nekem, amikor nem dolgozom a nagymomájának vásárolhatnék be pénzért, és takaríthatnék meg ilyenek. Erre ő azzal jött hogy inkább válaljak be túl órákat és ne másoktól alamizsnákat fogadjak el, erre mondtam neki hogy írigykedik vagy mi? ( Ő sose válal be túl orát, sőt ha nincs kedve olyankor szabadságra megy és nem is megy be dolgozni csak mert bent fel boszantották valamivel) a lényeg mondtam neki amikor nem dolgozik ő is be válalhatna bármit nem kell írigykednie rám hogy nekem fel ajánlanak melot.

Ja és olyat is be szólt, hogy ne fügjek másoktól, inkább túl orázzak ha nem elég az alapbérem.

2022. júl. 18. 21:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy barátoddá, pároddá vagy házastársaddá fogadd!
2022. júl. 18. 21:26
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Én nem is értem ezt a konfliktust. Nevetségesek vagytok. Kár olyasmit mondani, hogy keress olyan párt aki nem balhézik veled, mert valszeg te is ugyanolyan vagy.
2022. júl. 18. 21:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok direkt a "szinten" fogalmazni (elnézést mindenkitől). Az a baj, hogy bele akar pofázni az életedbe. Az apád talán hogy megmondja mit csinálj, hogyan vagy mi? Felnőtt nőként neki se lenne joga hozzá, a "félbarát" fickódnak meg pláne! Jobban teszed ha a hasonló figurákat a jövőben elkerülöd...
2022. júl. 19. 00:44
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak nagyon zavar hogy így áll hozzám ha èn hozzá nem igy.
2022. júl. 22. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:

"Sok minden más is boszant benne"

Miért vagy kénytelen elviselni?

2022. júl. 23. 09:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert alapjáraton nem rossz ember ő csak nem értem miért olyan amilyen és ezt mivel nem értem így nem igazán tudom hogyan kezeljem.
2022. júl. 23. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!