Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok irigy az unokatestvéremre?
Figyelt kérdés
Unokatesóm sokkal fiatalabb mint én 19-20 éves és màr több kapcsolata volt mint nekem ,illetve most is egy gyönyörű baràtnője és jó autója van. Én a 30-hoz közelìtek pàrkapcsolat terén csak egy "hivatalos" volt 2-3 évig és ezen kívül màst nem tudok felmutatni kevesebbnek érzem magamat és féltékeny is lettem mert tudom hogy nekem esélyem sincs egy boldog kapcsolatra egy legalább annyira szép lànnyal mint aki van neki.. Magam alatt vagyok igyekszem majd tenni érte ,hogy én is boldog legyek. Ti mit tanàcsoltok?2022. júl. 8. 22:13
1/9 anonim válasza:
Ne irigykedj, az csak fölösleges rossz.
Jól látod, igyekezned kell, hogy te is boldog legyél.
3/9 A kérdező kommentje:
Hàt külsőre szebb, kocka hasa van, gondolom magabiztosabb ,nyitottabb , sok haverja ismerettsége van ezàltal össze tud jönni jobb nőkkel.. Én meg feltételezem az ellentettje vagyok 😅
2022. júl. 8. 22:32
4/9 anonim válasza:
Az is lehet, hogy másféle nő illik hozzád, másfélével lesztek együtt boldogok.
5/9 A kérdező kommentje:
Hàt igen mondjuk ilyen manöken típusú hölgyek lehet nem illenének hozzàm amúgy sem.. Hacsak nem a belső tulajdonságuk is megfog és hasonló a gondolkodás módunk.
2022. júl. 8. 23:23
6/9 anonim válasza:
3: akkor ideje valami változtatni, nem? Illetve ott van az élő példa, hogy mit kell csinálni. Nem értem a kérdést.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 jó nyìlvàn ,de ez olyan mint ha elméletbe eltervezed hogy jól fogsz teniszezni aztàn csak évek mire normálisan vele tudsz találni a labdàba..nekem gyors vàltozàs kell mert nem bìrom..
2022. júl. 9. 08:19
8/9 anonim válasza:
7: :DDDDDD "nekem gyors vàltozàs kell mert nem bìrom.." Vannak ezzel még így egy páran.
9/9 A kérdező kommentje:
#8 🤣🤣🤣🤣😂
2022. júl. 9. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!