Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "égő" egyedül menni az unokatestvérem esküvőjére? 25F
Unokatestvérem meghívott az esküvőjére. Mondta, hogy nyugodtan hozzam a barátnőm - viccesen, hiszen tudta hogy nincs. :)
Hozzáteszem határozottan nincs kilátásban új barátnő beszerzése.
Mennyire bevett szokás full egyedül elmenni egy esküvőre?
Vagy béreljek egy ál-barátnőt arra a napra?
Nem voltam még esküvőn, kérlek segítsetek!
én mentem már egyedül esküvőre, nem egyedül jöttem el
legjobb hely
Engem is hívtak, Januárban esküvőre, elég szar időszak szilveszteri buli , after party, utána esküvő.
Kb semmi kedvem nincs menni , én is egyedül mennèk, én poènkodtam a meghivómmal, hogy elhivjam e a legjobb haverom ( nem vagyok meleg ) , de jól bebasznànk , és csak a botrány lenne , így hát nincs mit tenni szavamat adtam egyedül megyek.
A felhozatal:
Nagyjából sejtem azt hogy kik lesznek , így kb esèlytelennek èrzem a csajozàst is, józanon túl kell élni egy pár órát , de legalább lesz egy pár ismerős
Nem leszel egyedül , csak nő nélkül - ne is törődj vele
Unokatesós meg majd vicceskedjen akkor,ha valami fèlresiklik a lakzin - ami könnyen lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!