Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "égő" egyedül menni az unokatestvérem esküvőjére? 25F
Unokatestvérem meghívott az esküvőjére. Mondta, hogy nyugodtan hozzam a barátnőm - viccesen, hiszen tudta hogy nincs. :)
Hozzáteszem határozottan nincs kilátásban új barátnő beszerzése.
Mennyire bevett szokás full egyedül elmenni egy esküvőre?
Vagy béreljek egy ál-barátnőt arra a napra?
Nem voltam még esküvőn, kérlek segítsetek!
Semmi ciki nincs benne. Szerintem senki nem azt nézi, hogy vajon XY párral vagy pár nélkül jött-e. Én is voltam már egyedül (pár nélkül) esküvőn. Egyszer a szüleimmel, egyszer meg baráti társasággal.
Akkor rossz, ha alig ismersz valakit, de rokon vagy, szóval csak ismered a násznép egy részét és lesz, akivel beszélgess. Aztán meg ilyenkor lehet szóba elegyedni szimpatikus veled korúakkal, ha úgy adódik. Szerintem ilyenkor könnyebb is, hiszen eleve van közös téma, mert mindketten ismeritek a párt.
13-as így van. Aki megjegyzést akar tenni, az akkor is tenne, ha valakit vinnél.
"Na, végre van bige a láthatáron? Csinosabb nem volt?" és társai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!