Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire "égő" egyedül menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "égő" egyedül menni az unokatestvérem esküvőjére? 25F

Figyelt kérdés

Unokatestvérem meghívott az esküvőjére. Mondta, hogy nyugodtan hozzam a barátnőm - viccesen, hiszen tudta hogy nincs. :)

Hozzáteszem határozottan nincs kilátásban új barátnő beszerzése.

Mennyire bevett szokás full egyedül elmenni egy esküvőre?

Vagy béreljek egy ál-barátnőt arra a napra?

Nem voltam még esküvőn, kérlek segítsetek!

2021. dec. 26. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Gàdzso a hím nem? bocs qrvara nem az én kultúràm.
2021. dec. 27. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi ciki nincs benne. Szerintem senki nem azt nézi, hogy vajon XY párral vagy pár nélkül jött-e. Én is voltam már egyedül (pár nélkül) esküvőn. Egyszer a szüleimmel, egyszer meg baráti társasággal.

Akkor rossz, ha alig ismersz valakit, de rokon vagy, szóval csak ismered a násznép egy részét és lesz, akivel beszélgess. Aztán meg ilyenkor lehet szóba elegyedni szimpatikus veled korúakkal, ha úgy adódik. Szerintem ilyenkor könnyebb is, hiszen eleve van közös téma, mert mindketten ismeritek a párt.

2021. dec. 27. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, legalábbis értelmes emberek nem fognak emiatt megjegyzéseket tenni rád. A rosszindulatúak meg ígyis-úgyis a szájukra vesznek, de az ő véleményük meg nem mindegy?
2021. dec. 27. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13-as így van. Aki megjegyzést akar tenni, az akkor is tenne, ha valakit vinnél.

"Na, végre van bige a láthatáron? Csinosabb nem volt?" és társai...

2021. dec. 28. 10:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem égő. Az álbarátnő lenne az... előbb-utóbb úgyis kiderül, akkor meg hallhatod vissza a "kis csíra annyira lúzer, hogy fizetnie kellett egy kísérőért" dumát. Simán szoktak esküvőre egyedül menni emberek - úgy kell hozzáállni, hogy lesz egy jó estéd, még akár ott is ismerkedhetsz.
2022. jan. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!