Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női partnert keresek lagzira megyéből, nagyon nem szeretnék egyedül menni! Sikerülni fog?
Azt se tudom hogy kezdjek bele, nincs párom. F 30+ vagyok. Nem is vagyok jó társasági ember. A jelen lévők 100%-ával nem is tartom a kapcsolatot.
De egyedül nem megyek még egyszer lagziba.
Az ismerőseid között próbálj keresgélni.. Ha nem vagy társasági ember és bele sem kezdesz akkor nyilvánvalóan nem fogsz partnert találni rá.
Mellesleg megkérdezhetem, hogy hogyhogy nem ismersz senkit a leendő lagzin?
Más városban élek. Rokonsági alapon vagyok hívva.
Persze arra gondolok, ha lenne párom, akkor meg őt sem ismerné ott senki, csak néznék hogy ki az.
hmmm... hmmmmm--hmmmmm
Erre is gondoltam.
De olyan erős családi összetartozás van és ott szoktam lenni az események egy részén, hogy ilyenre nem is mernék gondolni hogy nem megyek el.
A szüleim is ott lesznek.
Esetleg ciki hogy esküvőre megyek, de lagzira már nem?
#7, nem értem azt az egészet, erős összetartás a családban, ott lesznek a szüleid, akkor mi ez a kérdésben?
"A jelen lévők 100%-ával nem is tartom a kapcsolatot. "
Amúgy miért ne mehetnél egyedül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!