Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog, ha az édesanyám unokatestvérének a fiával kapcsolatban vagyok?
Figyelt kérdés
Nem ismerem őt régóta,mivel édesanyámmal nem vagyok jó kapcsolatban. Az első pár randi után eléggé komoly lett a kapcsolatunk. A szüleimnek nem meséltem róla,csak titokban találkoztunk eddig. 18/L és 23/F2021. júl. 16. 22:12
1/14 anonim válasza:
eddig 19 éves voltál , vagy is 2-3 hónappal ezelőtt..
Akkor is elmondtuk milyen beteges dolog, ez most sem változott..
2/14 anonim válasza:
Akkor a másodunokatesóddal jársz. Ha jól tudom, ezt törvény nem tiltja, mert elég "távoli" rokonság. Viszont én személy szerint biztos nem tudnék egy másodunokatesómmal együtt lenni.
3/14 anonim válasza:
Masodunokatestvered... Igen, gaz...
4/14 A kérdező kommentje:
1.kommentelő: Ez volt az első kérdésem amit ki írtam,szerintem összekeversz valakivel:)
2021. júl. 16. 22:20
5/14 anonim válasza:
Elég fura, mintha a rokonokon kívül nem lenne több millió férfi a világon. :D De te tudod... Arra viszont vigyázz, hogy nehogy teherbe ess, mert akkor dugdoshatod a pincébe szerencsétlen gyereket.
6/14 anonim válasza:
Másodunokatestvér- a magyar törvények nem tiltják, de ha gyereket is akartok, akkor érdemes genetikai tanácsadást felkeresni. Ugyanakkor a szülők kiakadására számítani lehet, és igazából csak egy érvetek lehet: amit a jog nem tilt, azt szabad és ez a ti kettőtök dolga. Családom belül nem lesz sima az ügy vélhetően, idegeneknek meg nem kell az orrukra kötni. Sok sikert és kitartást az ügyhöz!
7/14 anonim válasza:
Az én másodunokatesóim között akad egy pár és több mint egy éve tart az a kapcsolat, de én rossz dolognak tartom. Annyi másik fiú és lány van, értem én, hogy a szerelem vak és nem válogat, dee akkor is másodunokatesók, ami számomra még elég közeli rokonságnak számít.
8/14 anonim válasza:
Még első unokatesók közt sem tiltja a törvény amúgy... szóval aki ezen úgy kiakad, nincs tisztában vele. Szeretik mindig dél amerikai államokat felhozni, de itt is legális dologról beszélünk. És az egésszel semmi gáz nincs, amíg nem akartok gyereket. Akkor vizsgálat kell. Sokan nen tudják, de testvérenél sem olyan rohadt nagy az esély a defektes gyerekre. Asszem egyszer olvastam és ilyen 7-20% körüli rémlik, ami persze az amúgy nullához közelihez képest sok, viszont korántsem annyira durva, mint azt hittem volna. Mondjuk engem speciel eleve nem érdekel, ha rokonok vannak együtt, amennyiben felnőtt emberek közt kölcsönös beleegyezéssel történik. Gyerek kérdés ami gond lehet.
9/14 anonim válasza:
Szerintem az égvilágon semmi gond nincs vele.
Én olyanról is hallottam, hogy nagybácsi elvette az unokahúgát. Törvényesen. (Csináltak x gyereket, aztán elváltak.) De ez távolabbi rokonság.
10/14 anonim válasza:
Ha valamelyik gyerekem pont a másodunokatesóját nézné ki, kicsit leakadnék, de aztán túltenném magam rajta. Fura lenne, de nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!