Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülő unokatestvérét illendő meghívni az esküvőre?
Rendszeresen tartjátok a kapcsolatot? Segítettétek a fiatalokat? Részt vesztek az életükben?
Ha nem, akkor miért kellene meghívniuk? Barátokból, közelebbi rokonokból simán összejön 60-80 fő, ha mondjuk a másik félnek nagyobb a családja, vagy valamelyiküknek kiterjedtebb a baráti köre, akik rendszeresen részt vesznek a pár életében. És nyilván nem akarnak minden jöttment rokont etetni.
Ha viszont részt vesztek az életükben, rendszeresen tartjátok a kapcsolatot, jóban vagytok, segítitek egymást stb., akkor szomorú, hogy a 60-80 főbe nem fértek bele.
Mi amúgy vérség szerint jóval közelebbi rokonokat sem hívunk el. Kis esküvő, alacsony költségvetéssel, csak azokat szeretnénk ott látni, azokra szeretnénk költeni, akik sokat jelentenek nekünk. Minek legyen ott valaki, akivel évente egyszer talán beszélünk?
Nem kotelezo visszahivni ha amugy nem tartjatok a kapcsolatot.
Ez nem csere bere !
A sajat unokatesoimat sem biztos, hogy meghivnam, annyira nem tartjuk a kapcsolatot. Maximum ha nagyon el lennek eresztve, es tenyleg abszolut nem szamitana, ki van ott. (Ettol fuggetlenul lehet oket meghivom majd, ha aktualis, de ha nem fernek bele a keretbe, akkor nem ereznem szarul magam amiatt, hogy nem hivok meg valakit, akivel talan 8 eve talalkoztam es beszeltem utoljara.)
Azert meg biztos nem hivnek meg senkit, mert en is ott voltam az oven, tavaly elott voltunk eskuvon, a parom kollegahaverjaen, szerintem egyikunk sem tervezi, hogy meghivja majd oket, mert ok sem beszelnek mar azota.
Jövő szombat ?
Jobb is hogy nem làtjàk hogy küldöm szèt magam 😆
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!