Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha "rossz "párkapcsolatod van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha "rossz "párkapcsolatod van irigy vagy másokra?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőd párja,segít.Ajandekokat kap,nyaralni viszi ,tenyeren hordozza.Te pedig hiába teszel meg mindent,nem számíthatsz rá,nem kapsz meg 1 virágot sem.
2022. márc. 14. 13:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Oké, de akkor miért vagy vele? Ne haragudj, de neked azért rossz a párkapcsolatod, mert ezt választod magadnak.
2022. márc. 14. 13:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok aki a rossz kapcsolatban van🙃.
2022. márc. 14. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor ki? :O
2022. márc. 14. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Ismerős.Mindig panaszkodik.A Férje nem tiszteli.Nem vesz semmit meg egy szál virágot sem.Mindig megalázza mások előtt.A foztjet nem dicséri ,inkább leszolja ,hogy sótlan.Stb.Igen én is ezt tanácsolták,hogy miért is van vele.Masodik házassága,így nem igen akar ugrálni,hogy ez sem működött.
2022. márc. 14. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, amikor rossz kapcsolatban voltam, irigy voltam. Nem szép, de sajnos érthető.

Érdekes, amióta szingli vagyok, az irigység eltűnt. Pedig továbbra sem hordoz senki a tenyerén, sőt, nincs is senkim. Most mégsem vagyok irigy. Ebből is látszik, hogy egyedül egészségesebb, mint egy rossz kapcsolatban.

2022. márc. 14. 14:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy vele?

Mi az, hogy "segít"? Nme segíteni kell, hanem elvégezni közösen a házimunkát.

2022. márc. 14. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!