Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytál már ott párkapcsolatot rossz szex miatt? Megbántad?
Igen
Mivel semmi hajlandosagot nem mutatott a fejlodesre valtozasra
3. vagyok. Nálunk alapvetően jó volt, csak ahogy telt az idő, unalmasabb lett. Amikor születtek a gyerekek, akkor brutális libidóm volt, de miután a legkisebb után is visszarendeződtek a hormonjaim, valahogy ellaposodott. Egy idő után kedvünk sem igazán volt hozzá emiatt, pedig mire belelendültünk már jó volt, csak elkezdeni volt nyögvenyelős kicsit.
A válás nem volt opció, szeretjük egymást, úgyhogy elkezdtünk dolgozni a megoldáson.
Ami nem vált be: mindenféle kényelmetlen “szexi” fehérneműk. Én sem éreztem jól magam benne, a férjem sem tudta könnyen leapplikálni rólam. 😅 Nem adott annyit, mint amennyit elvett.
Ami bevált: rengeteg beszélgetés, ki mire vágyik, mit, mikor, hogy szeretne. A lehető legspontánabban csináltuk, nem foglalkoztunk azzal, hogy fürödtünk-e, stb, ha megjött a kedv, azonnal kihasználtuk. Vettünk 18+ társast, ha a gyerekek a nagyszülőknél aludtak, azt mindig bevetettük, a mai napig elővesszük. Elkezdtük megvalósítani az elején megbeszélt vágyakat, rengeteg új dolgot kipróbáltunk. Eljutottunk arra a szintre, hogy 1-1 pillantástól teljesen beindulunk és esténként alig várjuk, hogy elaludjanak a gyerekek és egymásnak eshessünk. 😊 22 év és 4 gyerek után azt hiszem, ez nagy szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!