Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagytál már ott párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagytál már ott párkapcsolatot rossz szex miatt? Megbántad?

Figyelt kérdés

2021. nov. 27. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Nincs olyan, hogy egy párkapcsolattal a világon semmi gond nincs, minden szuper és csak a szex rossz. Mivel más rossz dolgokkal is együtt jár, nyilván van ilyen, de nem a rossz szex a kiváltó ok, hanem ami mögötte van.
2021. nov. 27. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ez volt az egyetlen hiba. Maradtam megoldani, nem bántam meg.
2021. nov. 28. 00:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagytam ott, megjavítottuk együtt és most jobb, mint valaha. 😊
2021. nov. 28. 01:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen

Mivel semmi hajlandosagot nem mutatott a fejlodesre valtozasra

2021. nov. 28. 08:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet megjavítani?
2021. nov. 28. 10:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok. Nálunk alapvetően jó volt, csak ahogy telt az idő, unalmasabb lett. Amikor születtek a gyerekek, akkor brutális libidóm volt, de miután a legkisebb után is visszarendeződtek a hormonjaim, valahogy ellaposodott. Egy idő után kedvünk sem igazán volt hozzá emiatt, pedig mire belelendültünk már jó volt, csak elkezdeni volt nyögvenyelős kicsit.

A válás nem volt opció, szeretjük egymást, úgyhogy elkezdtünk dolgozni a megoldáson.

Ami nem vált be: mindenféle kényelmetlen “szexi” fehérneműk. Én sem éreztem jól magam benne, a férjem sem tudta könnyen leapplikálni rólam. 😅 Nem adott annyit, mint amennyit elvett.

Ami bevált: rengeteg beszélgetés, ki mire vágyik, mit, mikor, hogy szeretne. A lehető legspontánabban csináltuk, nem foglalkoztunk azzal, hogy fürödtünk-e, stb, ha megjött a kedv, azonnal kihasználtuk. Vettünk 18+ társast, ha a gyerekek a nagyszülőknél aludtak, azt mindig bevetettük, a mai napig elővesszük. Elkezdtük megvalósítani az elején megbeszélt vágyakat, rengeteg új dolgot kipróbáltunk. Eljutottunk arra a szintre, hogy 1-1 pillantástól teljesen beindulunk és esténként alig várjuk, hogy elaludjanak a gyerekek és egymásnak eshessünk. 😊 22 év és 4 gyerek után azt hiszem, ez nagy szó.

2021. nov. 28. 10:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Mi szűzek voltunk mindketten. Nekünk is kellett 1-2 év, mire belejöttünk. Most is minden alkalommal egyre jobb így 8 év után XD
2021. nov. 28. 12:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
wáóó köszönöm szépen a válaszokat, mi még csak 5 évnél járunk, de nálam most jött el egy mélypont (unalom), de akkor van esély megmenteni a dolgokat :)
2021. nov. 28. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen.Dehogy bántam meg.
2021. nov. 28. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!