Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok irigy?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy ez nem jó érzés, de mégis így érzek.

Ha valakinek jó munkája van, akkor azért, ha valaki népszerű, és sokan szeretik, akkor azért. Nekem nincs jó munkám, és nem is sok ember kedvel. Karácsonykor is a nagy boldogságot láttam facebookon, hol eljegyzés, hol gyerekszületés, vagy terhesség bejelentése stb. Én meg kb. sehol nem tartok az ismerőseimhez képest.

2021. dec. 28. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Mert folyton másokat figyelsz, ez elveszi az energiádat. Szarj rá mindenkire, én is azt teszem, nincs is problémám sem munkailag, sem családilag, sem kapcsolatilag. Ha így teszel, teljesen ki fog kopni az életedből az irigység. Számomra ez egy értelmezhetetlen fogalom, nem is értem miért szenvednek ettől ennyien.
2021. dec. 28. 21:07
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Mert egysíkúan gondolkodsz! Hidd el, hogy mindenkinek megvan a maga baja, ha az ő életét élnéd sem lennél elégedett.
2021. dec. 28. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Magadra koncentrálj. Mindegy milyen lassan haladsz, csak ne állj meg. Sokan fénysebességgel haladnak, de tévutakon.

Van az a vicc, hogy egy brigád lepakolt 10000 téglát, de rossz címre.

Remélem eléggé szemlélteti a dolgot.

Lehet most van gyerek, házasság, de kitudja lehet pár év múlva elválnak útjaik.

2021. dec. 28. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt, a facebookra mindenki a jó dolgokat teszi ki.

Kevesen dicsekednek azzal, hogy elváltak, kirúgták őket, megbuktak, egy éve próbálkoznak teherbe esni, de nem sikerül, stb.

Azt látod, hogy eljegyzés, esküvő, gyerek, diploma, látszólag mindenkinek tökéletes az élete. Nem, nem az, csak ezt látod belőlük.

Másrészt, az élet nem egy verseny. Semmi baj nincs akkor, ha te pár évvel később kezdesz el dolgzoni, később lesz gyereked, vagy alacsonyabb a fizetésed, vagy kisebb a házad, mint az osztálytársaidnak. Nem kell velük versenyezni, csak a saját terveid próbáld megvalósítani.

Ha zavar téged, akkor inkább ne nézegess másokat facebookon.

2021. dec. 28. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

Én is sokszor irigy vagyok. De nem úgy, hogy sajnálom tőlük, vagy pocskondiázom őket irigységből. Csak én is szeretném azt átélni, megkapni, amit mások és ezért rosszul érzem magam. De nálam pl szerintem az a baj, hogy nem vagyok elégedett saját magammal, az elért eredményeimmel, az életemmel stb.

Nem jelenti, hogy nem teszek érte, hogy jobb legyen. De csak akkor fog eltűnni ez az irigység, ha elégedett leszek magammal, de még nem tartok ott.

2021. dec. 28. 23:13
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
A nők már csak ilyenek
2021. dec. 29. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!