Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy tudjak tul lépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Hogy tudjak tul lépni?

Figyelt kérdés
Kezdek megcsavarodni szakitás után szakitott 2 hétig probaltam hivni.irni nyilvan semmire se mentem vele elkuldott melegebb éghajlatra ( helyes irási hibákért bocsi) letiltottam nehogy megint irjak.neki szakitás òta csak iszok ...elmondom hogymegy egy napom : 8 kor megébredek örlödök csajon kattog az agyam eljutok egy pontra amit nem birok veszek egy kis strongbowot akkor nyugivan... Mire beérek melo kimegy belolem 0 alkohol akkor meloba örlödés egész nap hazaerek veszek 3 sörr 2öt megiszok egy felet kiboritok... Nemtudok elöre gondolni napokra hetekre csak òrákban gondolkodok... Ezutan hazaérek alszok amennyit tudok ... Felkelek ugyanez .. semmi sem segit csak az alkohol nyugtat meg :/ se kondi se vezetés se semmiben nem látok már örömöt... 26/f

2022. júl. 6. 11:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát igen ez egy tipikus olyan szakítás, amikor még az egyik fél (te) szereti a másikat..

Sajnos, hidd el,hogy semmit se tudsz tenni!:/ Elkell engedni bármennyire fáj is velem fél éve szakitott már sokkal jobb de nem az igazi..

Nekem is voltak az elején alkhol problémáim egy ideig óraáig az segített,de utana már miatta lett csak rosszabb, ugyan is az alkohol elsőnek elveszi a rossz érzéseket aztán duplán adja vissza és nekem ebből lett elegem..

Közhely,de az idő majd meggyógyít, legalább is kicsit a helyére pakolja a dolgokat és jobb lesz.

Szerintem próbálj ne irni neki (ugyse érsz el semmit sztm) , bármennyire rossz is!

KItartást!

2022. júl. 6. 13:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom :(
2022. júl. 6. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!