Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rossz és önző ember vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz és önző ember vagyok?

Figyelt kérdés

Jegyben jártunk a párommal, idén lett volna az esküvő,de elhagytam. Egyrészt nem tudtam benne teljesen megbízni, ahogyan ő sem bennem,mert mindenkire féltékeny volt. Másrészt két dudás voltunk egy csárdában és naponta ölre menően veszekedtek. A szüleim látták, hogy boldogtalan vagyok és azt éreztem hazudnék neki és magamnak is ha hozzá megyek.

Amióta elhagytam nagyon gyötör a lelkiismeret fordulás, önzőnek és hisztisnek érzem magamat. Aggódom nehogy a volt párom kárt tegyen magában....

Ti mit gondoltok? Rossz vagyok? Hogy lehet ezt túlélni?!

28-L 38- F

2022. júl. 5. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Neked elsősorban a saját boldogságodra kell fókuszálnod. Nem vagy rossz, és önző mert így döntöttél.
2022. júl. 5. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A francokat van baj veled. Nagyon helyesen csalakadtél! Az ember lelki békéje mindennél fontosabb. Ha a pátod mellett ez nincs meg, akkor a kapcsoalt alapjai rosszak. Nyilván ez javítható,és gondolom nálatok sem az volt az első, hogy akkor otthagytad a francba, hanem sokáig próbálkoztatok, érett, és egyszer csak betelt a pohár...

Ez van... ha úgy érzed, hogy egyedül jobb az életed, mint bele, akkor nem kérdés, hogy jól döntóttél.

Az pedig, hogy ő mit gondol rólad, vagy hogyan érzi magát a szakítástól... ez nem a te felelősséged!! Nincs hozzá közöd. Ez az ő harca! Neked a saját érzéseiddel kell foglalkoznod! Nem az övéivel... azértszakítottál vele, hogy jobb legyen neked. Erre koncentrálj! Ez egy jó dolog, és nem önzőség.

2022. júl. 5. 16:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyesen tetted, hogy szakítottál, ha nem voltál boldog vele és folyamatosan csak a veszekedés ment. Azért pedig nem szabad együtt maradni valakivel, hogy nehogy kárt tegyen magában. Aki az ilyenre hajlandóságot mutatt annak nem párkapcsolatra, hanem szakorvosra lenne szüksége. Azért pedig nem te leszel a hibás, ha ez netán megtörténik.
2022. júl. 5. 17:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Mit fog gondolni a család, hogy lagzi előtt leléptem....

Azt mondta vállaljam érte a felelősséget.

2022. júl. 5. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mit gondolnak. Ezt különben is valószínűleg azért mondta, hogy manipuláljon. Én még mindig azt mondom, hogy ezerszer inkább most legyen szakítás, mint aztán hogy már házasok vagytok és megvolt az esküvő. Valószínűleg ugyanúgy szakítás lett volna ennek a vége akkor is, ha összeházásodtok. Így legalább egyszerűbb.
2022. júl. 5. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig jobb most, mint 5-10 év múlva 1-2 gyerekkel elválni.
2022. júl. 5. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit gondolnak? Ki nem szarja le? Jól tetted.

Ha akarod, elmondod, hogy állandó veszekedés, alaptalanul beteges féltékenykedés megmérgezte a szerelmet, és te szerelemből akarsz házasodni, és nem akarsz rettegésben meg harcban élni a pároddal.

De mondhatod egyszerűen azt is, hogy a nemi életed olyan magánügy, amit nem kívánsz velük megbeszélni.

2022. júl. 5. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez sokkal jobb megoldás, mint egy pocsék házasság után elválni, pláne ha már vannak gyerkőcök is.
2022. júl. 5. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!