Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok ha ezért elhagyom?
Barátnőm munkamániás, hétből 7 napot dolgozik, szerintem nem is belém hanem a karrierjébe szerelmes. Rosszul esik az hogy soha nincs rám ideje, alig tudunk közös programot csinálni, egyre többször vannak olyan napok nem is találkozunk, és én egyre rosszabbul tudom ezt tolerálni, sokszor már olyan érzés mintha egyedül laknék egyedülállóként.
Nem egyszer beszéltem erről vele, akkor mindig ígéretet tett kb 1 hétig vissza is fogta magát aztán kezdődött minden előröl.
En napi 12 oráztam H-P(persze 8 ba voltam bejelentve)minden este egyutt foztunk szexeltunk meg buliztunk otthon. Hetvegente voltak csak pl anyujánál családnal progik vele.
Siman mukodoképes volt az egesz. Imadtam a szexet is vele nagyon nagyon.
Azert eltt vége mert sem a lakbérbe semmibe nem akart adni, nem adta fel a mamahotelt anyu főztjét, anyu mos rá meg stb. Holott napi szinten volt velem.
Nemtől függetlenül, inkább egyedül, mint egy ilyen mellett.
Persze minden zsáknak megvan a foltja. Keressen maga mellé egy munkamániás párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!