Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek nem vagyok rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem vagyok rossz ember?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy barátom. 3 hónapig voltunk együtt,az első 2 hónap jól telt nagyon megszerettem. Aztán össze vissza kreált minden hülyeséget,hogy én biztos megcsaltam holott sosem tettem volna ilyet és össze vesztünk(mert kiderült,hogy megcsalt) és ott megütött kétszer,valamint 2 különböző telefonomat ketté törte. Aztán előtte 2 héttel valahogy eltűnt a pénztárcám 40ezer forinttal.. csak ő lehetett de nem tudtam bizonyítani,meg még magamnak sem mertem elismerni,hogy esetleg ő lehetett....de az utolsó nap az anyja közölte hogy őt többször meglopta . Na és édesapám azt mondta tegyek feljelentèst mikor megütött.... Én nem szoktam így bosszút állni vagy nem tudom.... Bár tudom megèrdemli de mégis rossz érzésem van ez miatt...
2022. febr. 19. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
De igen!
2022. febr. 19. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
nem, csak tipik nő aki szokás szerint a retardált fa.szfejet választja mert az milyen izgi
2022. febr. 19. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem bosszúállás. Viszont már lekéstél róla.
2022. febr. 19. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
estimese
2022. febr. 19. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Hallgass apádra!
2022. febr. 19. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kérdés minden második héten "kiíródik", hasonló stílusban, általános egyezés a pénztárcás ügy, a féltékenykedés meg a tény, hogy elvileg bántott, de te már nem tudsz mit tenni emiatt, meg a fater okoskodásai.
2022. febr. 19. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:
De igen, mertha valóban bántott volna, és nem kitalálod a sztorit, akkor ezzel modndjuk megvédhetnél tőle másokat.
2022. febr. 21. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!