Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek ez normális dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés

Évekig együtt voltunk, majd szakítottunk. Nehezen akarta megérteni, utána összejöttem mással. Ő továbbra is próbálkozott, elmondtam neki, hogy nem akarok már semmit. Viszont úgy gondolta, hogy azokon a dolgokon, amikkel a kapcsolat végén problémáink voltak, tudna változtatni, és hogy félreértések történtek, tehát szerinte nem kellett volna szakítanunk.

Röviden: kitartott amellett, hogy bár most aktuálisan nem akarok semmit, ezt meg fog változni, ha belátom a helyzetet.

Szerintetek ez normális dolog?

2022. júl. 1. 15:33
A kérdező szavazást indított:
Ez normális dolog
Nem normális dolog
18 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha vége van, akkor vége van.
2022. júl. 1. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális, hogy próbálkozik, a nem normális az az, hogy szóba állsz vele és utána itt panaszkodsz. Tiltsd le mindenhol és a probléma megoldódik.

Így reménykedni és zaklatni fog továbbra is.

2022. júl. 1. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem többet profitálnál belőle, ha nem azt akarnád eldönteni, hogy normális-e az, amit ő gondol erről, hanem arra keresnél egy őszinte választ saját magadban, hogy ez téged miért foglalkoztat ennyire.

Miért nem tudtad elengedni amit mondott, és elfogadni, hogy máshogy látjátok a kérdést.

2022. júl. 1. 15:48
 4/8 Semuhi ***** válasza:
100%
Szia énis futottam exem után ...ugyan igy nyilvan belatta a hibáit annyira eldurvult konyorogtem tiltson le.... Nem tiltott nekem kellett megtennem :/ neirj neki ne keresd csak reményt adsz neki minden szòval egésznap rajtad örlödik.... Meg ez az : aktuálisan nem akarok semmit de lehet majd máshogy látom a helyzetet.... Légyszives tiltsd le utánna jobbanlessz
2022. júl. 1. 17:40
 5/8 Semuhi ***** válasza:
100%
Par betu lemaradt 😅 bocsi énis abban a cipöben vagyok amit leirtál csak a másik oldalrol
2022. júl. 1. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a korrekt részedről, ha leoffolnád, mert láthatóan azt hiszi, van esélye - és ebben te valószínűleg időről időre meg is erősíted. Szakadj le róla, ne fejtegesd, csak engedd el
2022. júl. 1. 18:33
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Nekem csak az a kérdésem, ha párkapcsolatban élsz, miért is kontaktolsz az exeddel? Nopláne miért fejtegeted a gondolataid? Nekem krva szarul esne a párod helyében, de tudom, ma ez már mindennapos, hogy több vasat kell a tűzben tartani. Hányni tudnék ettől.
2022. júl. 1. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
*gondolatait
2022. júl. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!