Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális dolog?
Évekig együtt voltunk, majd szakítottunk. Nehezen akarta megérteni, utána összejöttem mással. Ő továbbra is próbálkozott, elmondtam neki, hogy nem akarok már semmit. Viszont úgy gondolta, hogy azokon a dolgokon, amikkel a kapcsolat végén problémáink voltak, tudna változtatni, és hogy félreértések történtek, tehát szerinte nem kellett volna szakítanunk.
Röviden: kitartott amellett, hogy bár most aktuálisan nem akarok semmit, ezt meg fog változni, ha belátom a helyzetet.
Szerintetek ez normális dolog?
Normális, hogy próbálkozik, a nem normális az az, hogy szóba állsz vele és utána itt panaszkodsz. Tiltsd le mindenhol és a probléma megoldódik.
Így reménykedni és zaklatni fog továbbra is.
Szerintem többet profitálnál belőle, ha nem azt akarnád eldönteni, hogy normális-e az, amit ő gondol erről, hanem arra keresnél egy őszinte választ saját magadban, hogy ez téged miért foglalkoztat ennyire.
Miért nem tudtad elengedni amit mondott, és elfogadni, hogy máshogy látjátok a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!