Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni üzenetet küldeni mennyire "normális" dolog?

Figyelt kérdés

Olyan 5 hónapig voltunk együtt, saját bevallása szerint is jól éreztük együtt magunkat. Igazából fura is hogy szétmentünk, olyan nagy ok nem volt rá.

Szerintem a szétválás viszonylag simán ment, legalábbis az én szemszögemből. Nyilván kicsit fájt és kellemetlen volt de próbáltam a tudtára adni hogy jó ember és biztos talál majd valakit.

Pár nap múlva küld egy üzenetet hogy amúgy mennyire megbántottam dolgokkal (szinte már ilyen lista szerűen, felsorolva vagy 5-6 dolgot), mennyire utál, és amúgy se jöttem be neki soha annyira, csak szexre kellettem stb. Erre az üzenetre keltem, láttam már le is tiltott.

Elég rosszul esett mert előtte azt mondta jól érezte magát velem, aztán elhord mindennek... Bár nem mondom azt, hogy egyáltalán nincs igaza, vannak dolgok amiket megértem hogy fájtak/rosszul estek neki, de azért mégis csak... Mi zajlik le egy ilyen ember fejében ilyenkor? Tényleg ennyire megbántottam volna, ennyire fájt volna neki a szakítás?

Kapott már valaki hasonló üzenetet? Hogyan tette túl magát rajta? (Pl. most én nem nagyon tudnék megbízni így senkiben megint, és eléggé fáj amiket írt azért.)

2020. jan. 24. 09:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván megsértetted és azt kamuzta, hogy nem is kellettél neki. Nem túl érett viselkedés, de érthető.
2020. jan. 24. 09:52
 2/14 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem csak a saját egója miatt csinálja ezt. Közös megegyezés volt a szakítás vagy te szakítottál? Akkor szoktak még ilyet csinálni, ha ők vannak kidobva.
2020. jan. 24. 09:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Úgy sejtem hogy te lány vagy... Azért küldött üzenetet hogy még nagyobb fájdalmat okozzon neked. Ne foglalkozz vele, felejtsd el és ezentúl kétszer is gondold át kit engedsz közel magadhoz.

Hibákból lehet tanulni, úgyhogy fel a fejjel! /F/

2020. jan. 24. 09:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus önvédelmi reakció. Én eddig majdnem minden pasitól megkaptam ezt, akit elutasítottam (még csak ismerkedés volt ugyan).

Nem mindenki tudja emelt fővel viselni a szakítást. Amúgy meg csak magával tol ki, mert ezek után már kellemes emlékként sem fog megmaradni ilyen utolsó benyomással.

2020. jan. 24. 10:01
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én volt, hogy nem is jártam vele, csak fbon jelölt be, 7-8 évvel fiatalabb, kistinifiú volt.

Erre az volt a válasz, de már nagyon idegesítő volt, hogy mindenre mondott valamit és nem bírtam már, aztán elszakadt nála is valami, és megbántott, célozva arról, hogy most kérdezett meg valakit, aki ismer...külsőmre tett megjegyzést. Azért a mai napig bennem van, ha meglátnám, szóba kéne állnunk, nem hagynám szó nélkül

2020. jan. 24. 10:02
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert sérult egoja nem tud továbblepni, sertettseg beszrl belőle, amikor azt írja csak arra voltal neki jo, így probál lealacsonyítani kínjában. Ne vedd fel.
2020. jan. 24. 10:05
 7/14 anonim ***** válasza:
14%
Csak nálam alap dolog, hogy azonnal letiltom az exeimet és azokat akiket csak általa ismerek minden platformon?
2020. jan. 24. 10:33
 8/14 A kérdező kommentje:

Én szakítottam kettes. Bár úgy tett mintha ő is akarná, de szerintem csak megjátszotta, úgy éreztem hogy ő valójában nem akar szakítani.

Sajnálom ha megbántottam bár kétlem hogy elhinné. Meg elmondani se tudom neki így hogy letiltott.

Érdekes mondjuk hogy egyetlen exével se csinálta ezt eddig.

7: Ok nélkül szerintem fölösleges, max letörlöm ismerősök közül egy idő után. Meg nem is gondoltam volna hogy ilyen sérelmek vannak benne.

2020. jan. 24. 11:26
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak sértett volt és kitombolta magát. Ha felold, akkor se szólj vissza. Majd lehiggad és továbbléptek mindketten.
2020. jan. 24. 12:23
 10/14 anonim válasza:
100%
2-es vagyok. Ha te szakítottál akkor valami biztos nem volt jó a kapcsolatotokban, nem érezted jól magad. Emiatt meg ne érezd magad rosszul! Megbántottad? A saját magad érzései a legfontosabbak szerintem. :) Kicsit legyél önző, nem kell vele foglalkozni. Ja és amúgy egy igazi férfi elfogadja egy nő döntését. Nyugodj meg :)
2020. jan. 24. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!