Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás utáni üzenetet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás utáni üzenetet küldeni mennyire "normális" dolog?

Figyelt kérdés

Olyan 5 hónapig voltunk együtt, saját bevallása szerint is jól éreztük együtt magunkat. Igazából fura is hogy szétmentünk, olyan nagy ok nem volt rá.

Szerintem a szétválás viszonylag simán ment, legalábbis az én szemszögemből. Nyilván kicsit fájt és kellemetlen volt de próbáltam a tudtára adni hogy jó ember és biztos talál majd valakit.

Pár nap múlva küld egy üzenetet hogy amúgy mennyire megbántottam dolgokkal (szinte már ilyen lista szerűen, felsorolva vagy 5-6 dolgot), mennyire utál, és amúgy se jöttem be neki soha annyira, csak szexre kellettem stb. Erre az üzenetre keltem, láttam már le is tiltott.

Elég rosszul esett mert előtte azt mondta jól érezte magát velem, aztán elhord mindennek... Bár nem mondom azt, hogy egyáltalán nincs igaza, vannak dolgok amiket megértem hogy fájtak/rosszul estek neki, de azért mégis csak... Mi zajlik le egy ilyen ember fejében ilyenkor? Tényleg ennyire megbántottam volna, ennyire fájt volna neki a szakítás?

Kapott már valaki hasonló üzenetet? Hogyan tette túl magát rajta? (Pl. most én nem nagyon tudnék megbízni így senkiben megint, és eléggé fáj amiket írt azért.)

2020. jan. 24. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%

Vannak, akik addig nem tudnak továbblépni ilyen esetben, amíg a másikat a méltó helyére nem teszik.

A gondolkodási séma ilyenkor így néz ki:

"Én jó vagyok - viszont most valami rossz dolog történt. Mivel én jó vagyok, én nem okozhattam. Kell itt lenni egy gonosznak is. Tehát ő lesz az!"

2020. jan. 24. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te dobtad ki, ő a sértett. Most került abba a fázisba a szakítás feldolgozásában, hogy haragszik.

Amit tudsz tenni, hogy tiszteletben tartod, hogy nem akar tőled semmit, ő így tud túllépni.

2020. jan. 24. 13:15
 13/14 anonim ***** válasza:
61%

"Most került abba a fázisba a szakítás feldolgozásában, hogy haragszik."

Ez így rendben is van.

Csakhogy erkölcsös embernél ez nem úgy néz ki, hogy "haragszom rád, tehát egy utolsó senki gazember lettél!"

2020. jan. 24. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
17%

Megsértetted az egoját. Exbarátnőm ellökött magától, majd szememre hányta, hogy miért nem mentünk ide-oda, miközben mindig én kérdeztem mi legyen hétvégén, és mindig lerázott.

Amikor dobott, elmondtam, hogy nem fogok pedálozni, mert már próbáltam ilyet, nincs értelme, és azt is mondtam, hogy törölni fogom az ismerőseim közül, mert döntött, én meg innentől nem vagyok kíváncsi rá, nem "legyünk barátok", nem kell emlékeztetnie egy fájó emlékre.

Hetekkel később töröltem az ismerőseim közül, mikor már biztos volt hogy nem maradt nálunk semmi ami a másiké.

Pár hónap múlva a chatlogunkban vissza akartam keresni egy dátumot, és látom hogy tiltva vagyok.

Felhívom, hogy mi ez? Lemsradtam valamiről?

Hát én mit akarok, én mondtam szakításkor hogy kiveszem az ismerőseim közül, nem akar az életében többet hallani rólam. Mondom, oké, nem is hallottál volna, mert én is így vagyok, épp ezért töröltelek, de minek még rátiltani...

"Önélzetes a kis latoh" ha nem övé az utolsó szó, akkor csak azért is magáévá teszi, itt is ez a helyzet, a kérdésben.

Ilyenkor a nők mindent összehordanak, hogy földbe döngöljenek, magukat vígasztalják. Egy másik exem ezt konkrétan elmondta, amikor évekkel később dugópajtik lettünk, pedig anno mindennek lehordott.

2020. jan. 24. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!