Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan békéljek meg a gondolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan békéljek meg a gondolattal hogy lehetséges hogy megcsalt?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég szakítottunk. Minden rendben volt a kapcsolatban csak a vége felé kezdett el nagyon furcsán viselkedni. Amikor szakított velem ràkérdeztem hogy van-e harmadik ember a dologban,de tagadta. Most hogy már tisztán látom a dolgokat,kezd összeállni a fejemben a kép,és bár 100%-ig nem vagyok benne biztos,szerintem megcsalt. Rosszul esik hogy hülyének vagyok nézve,hogy egy kicsinyes ok miatt szakított velem és hogy azt hiszi nem sejtek semmit. Hogyan fogadjam ezt el? Jobb ha nem tudom?

2022. jún. 30. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Hát ez akkor sem 100%-ig biztos.

Amúgy általában kapcsolat után egy idővel kezdenek el tisztábban látni az emberek.

Én pl. egy nőt nagyon szerettem, talán szerelmes is voltam, de utólag amikor kiábrándultam belőle, azt sem tudom, hogy állt fel rá....

2022. jún. 30. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle. Akár megcsalt, akár nem, nem kellesz már neki, ne fuss olyan busz után, ami nem akar felvenni! Voltam én is ilyen helyzetben, eleinte persze idegesített, hogy nem tudom az igazságot, de aztán rájöttem, hogy az ő gerinctelensége miatt nem fogom magam tönkretenni.

Inkább koncentrálj a jövőre, nincs értelme már azon rágódni, hogy miért történt, a lényeg, hogy vége!

2022. jún. 30. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jelentősége! Pont elég annyi, hogy téged nem szeret, nem tud veled élni, ez nem kicsinyes ok. Lehet nem csalt meg, de volt más, akivel úgy érezte több és más is lehet, van ilyen.
2022. jún. 30. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyanez van, csak nálam a barátnőm csinálta ezt. Szakításkor az volt az érv, hogy “nem tudja mit érez”… Előtte két héttel még minden rendben volt, aztán észrevettem, hogy nagyban mennek a csetelgetések egy sráccal. Ott már éreztem, hogy valami gáz van, de természetesen csak a “munkahelyről” írt neki valaki, a szakításkor ugyanezt mondta. Hát akkor ezzel kell beérnem, de bullshit nyilván, már akkor tudtam, ennyivel nem tisztelt meg. Én azzal vigasztalom magam, ha annyira krva fontos lettem volna és szeret, akkor írhat neki bárki, letereli a fszba. Ahogy nekem sem volt igényem más nőkre, mert szerettem.

Nyilván most még nem így látjuk, de remélem hosszútávon jól jártunk.

2022. júl. 1. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!