Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy béküljek meg a gondolatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy béküljek meg a gondolattal, hogy a pasim azokat a romantikus dolgokat fogja csinálni a nőjével amikre megtanítottam?

Figyelt kérdés

Már úgy lépett ki a kapcsolatunkból hogy kiszemelte ezt a lányt, és bár tegnap történt, jövő héten már össze is akar vele jönni.

Én hétvégente már nála laktam, és volt hogy a barátomat megleptem egy romantikus fürdővel, mécsesekből szívet raktam ki, volt pezsgőfürdő, pezsi minden. Meg volt hatódva azt mondta ilyet még nem kapott senkitől.

Most ott van nála az ötletem, az összes gyertya amit levittem, a fürdősó... :(

Ráadásul mellettem tanulta meg hogy hogyan kell egy nővel bánni az ágyban... és most alkalmazza máson :(

Teljesen más személyiségek vagyunk a lánnyal. Én inkább hosszú párkapcsolatban vagyok kiváló, nagyon szenvedélyes vagyok, az ágyban tüzes, de társaságban kicsit visszahúzódó és érzékeny.

Ez a lány sokkal fiatalabb nálam, dohányzik (amiről épp próbáltam leszoktatni a barátomat), bulizik, és kiváló társaság lesz a füvezéshez is amit a barátom szintén szeretett csinálni a haverjaival (ami nekem szintén nem tetszett).

Én mindenben támogattam, önbizalmat adtam neki és most ki vagyok dobva egy 5 évvel fiatalabb kiscsajért.

Mikor nem fog ez már zavarni? És meddig fog még fájni?

2016. ápr. 30. 18:16
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szivasd meg valamivel. Undorító amit művel, ledobnám a tajgetoszról az biztos. Bár én pasi vagyok, de elég szánalmasnak találom
2016. ápr. 30. 18:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ritka szar érzés lehet, de az élet ilyen. Ez közhely, tudom. Figyelj,okkal lett vége, gondolom, nem működött. Neked is lesz valakid, aki esetleg szintén mutat neked újakat, sőt, sokkal de sokkal jobb lesz mint az előző.

Ez a srác, meg lehet, rájön, hogy hiába a bulis a kiscsaj, neki valójában egy érett, normális gondolkodású nő kell. Te viszont már továbbléptél és boldog vagy mással. ;)

Foglald el magad valamivel, ismerkedj, öltözz csinin, sportolj, menj ki a barátaiddal és meglátod, idővel elmúlik ez az érzés és magasról szarni fogsz rá. :)

2016. ápr. 30. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Én viszont ne haragudj, de nem értelek.

Azért hagytak el, mert nem voltál elég jó neki, vagy mert másra vágyott, mást akart, más életszakaszban tartott, stb.

Viszont neki már az a lány kell, és hajlandó is tenni érte, ahogy látom.

Ez nem a te hibát, természetesen te lehetsz ettől még jó csaj, ő pedig egy szörnyű bányarém, lehet buta és éretlen is.

Szerintem ne aggódj :) Rágódás helyett tojd le a VOLT KAPCSOLATOD és haladj inkább előre :)

2016. ápr. 30. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:

"Teljesen más személyiségek vagyunk a lánnyal."

Akkor azok a módszerek, amiket nálad tanult, nála nem fognak beválni.

2016. máj. 1. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!