Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért egyet ezzel a gondolattal?
Régóta van az a köztudatban, hogy ha egy srác túl helyes, túl jóképű, szexi, cuki, akkor az tutira meleg... Mert van, ami túl szép, hogy igaz legyen. :D
Én futottam már bele ilyenbe. :D
Én pl. nem értek egyet ezzel a gondolattal...
Mondjuk nekem sosem tetszettek ezek a "túl szépfiúk"!
Valahogy nekem kell az, hogy egy pasi férfias legyen és ne szépfiúka...
Hát ez egy elég primitív és nevetséges általánosítás, aminek köze nincs a valósághoz. -_-
Nyilván minden fiú aki helyesnek, jóképűnek születik rögtön meleg is lesz...Hagyjuk már!
Ezek a melegekkel kapcsolatos sztereotípiák annyira szánalmasak. Lassan már akárhogy néz ki, akármit csinál az ember fia, mindenért leb_zizzák. https://www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0
Köztudatban???
Az mi?
Én nem vagyok benne, az biztos.
Ez csak egy urbanlegend, valóságalap nélkül.
Ha valaki annyira balga, hogy egy "túl" helyes sráccal inkább nem kezdeményez kapcsolatot egy ilyen idióta "köztudatban" keringő mendemonda miatt, az meg is érdemli, hogy minden jóból kimaradjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!